Пригвізджений пост!

Jun 12, 2013 00:25

Вітаю у блозі юної мами!
Я незвичайна, і важко вписуюсь в рамки. У власних записах я вмію здаватися дивною, істеричною, некультурною, тупою і просто сопливою. Але бачити мене такою можуть взаємні друзі. В переважній більшості.
Це все тому, що мені нелегко дається все, чим я займаюсь:)


Мені подобається бути мамою, хоча у це важко вірять мої однолітки. Я люблю теперішній стан речей і вдячна, що все складається саме так. Наслідки були неймовірно-неочікуваними, а зараз вони стають значущими і приємними. Син, чоловік і наша сім'я - це привід і поштовх до глобальних змін всередині.

Я надзвичайно емоційна. І записи мої можуть кілька разів на день міняти настрої:) Тому не дивуйтесь, звикайте...

Мені було б приємно, якби до мене звертались на "ти".

У різний час перші пости були різними. Хочете - дивіться: один, два.

На сьогоднішній день, я працюю педагогом раннього розвитку в родинному центрі, там же веду дитячу арт-студію і майстер-класи для дорослих, займаюсь організацією свят, крім того вчуся на заочній формі на психолога, починаючий перинатальний та сімейний консультант, і ще зовсім трішки займаюся творчістю. О, ще вчуся у фотошколі тепер уже:).

А раз це вже мій журнал, то тут і рекламочка:) Не скажу, щоб я дуже заробляла на тому, але мені приємно, коли мене хвалять. Як і всім, звісно ж.
*Клік на картиночку*




Ще я представник ТМ "New life" у Львові, у мене можна придбати журнал "Жила", а ще дерев'яні еко-іграшки час-від часу замовляємо:). Якщо можу бути вам корисна - звертайтесь:)
Я роблю листівки і обгортки на паспорти і ще всілякі дотичні штуки. Можна погуляти по тегах і подивитися:)

Ну і фотки, на завершення:)
(Автор - неймовірна Аліна Броннікова)




У мене можна не роззуватись!:) Просто напишіть про себе щось гарне. Або про мене : Р

Арт-студія "Жовті ножиці", любов, ЖЖ, фото, я, мамство

Previous post Next post
Up