1,8 або нарешті вже напишу про свою дитину:)

May 05, 2012 10:55

Давно-давно не писала звітів. Щиро захоплююсь тими мамами, яким не впадло робити це щомісяця:) Але ж в мене через кілька днів починається сесія. І я замість того, щоб хоч щось зробити, займаюсь чим завгодно крім навчання:))

Вчора (Дописую пізніше, тому вже позавчора) Данилу Олеговичу виповнилося (а нам стукнуло:)) 1 рік і 8 місяців.

І огогошеньки скільки всього наш козак вміє...)

Зубів у нього багато:) Чесно, не рахувала. Але верхні практично скришились *хник*... Кілька лікарів мені сказали, що самі ви мамочка винуваті, треба було у вагітність нормально харчуватися, і не хворіти і не пити антибіотики. Є те що є, хоч і сумно це.

"Мама", "тато", "баба", "дядя" - без проблем. Впізнає по голосу, в обличчя і по аватарках/юзерпіках:) "Дід" - бува, але дуже рідко. Вміє ще "Даня", "Катя" і "ЕтаМАЙО!". Останнє - побічний ефект роботи з російськомовними дітьми. О, говорив ще щось подібне до "Сіськє!". Але використовував явно не за призначенням:). На даний момент слово перейшло в розряд архаїзмів:)
"Кака" - це або слово в прямому значенні, або ж кава (залежно від контексту:))

Більшість речей, які дивують/привертають увагу носять титул "ОГО!". І то не одноразово. Найбільше ОГО - червоним та білим автомобілям:) Ще є "ффффууу" - це сміття, грязюка і т.д.

Майстерно імітує звуки машин, пилососів та інших шумових механізмів. "Кую-кую" - кукуріку, "га-га" - гав-гав. Кицю кличе "кссс" і вміє мявкати:) От що мене найбільше дивує - так це копіювання співу пташок:) Як це в нього виходить - не уявляю...)

з'явилися і перші словосполучення: "мама, там" (що означає, йдемо туди), "дай сік".

Користуються популярністю англійські мульти HooplaKidz та "Веселая карусель" . Антошці підспівує, помагає грати на гармошці і співає ляляля-ляляля-ля... ну із вступної заставки:) З англійських - намагається теж співати (особливо алфавіт). З дітьми в садку під них танцюємо, Даня знає всі рухи!:)

Після мультика "Пластилінова ворона" навчився каркати із характерними рухами крил:) Тепер "Кар-кар" це і бджілка, і літак і все решта небесного:)

Ще з Желєзнових поважає пісеньки "У жирафа пятна", "Пугало" і "Мышь". Танцює і часом в тему щось там повторює зі слів.

Коли роблю листівку, саджу його поруч, і він займається наклейко-листівко-творчістю:) Мій хлопчик:) А в моменти, коли муза покидає його, не проти приєднатися до татка в перегляді космічних серіалів:)

Я нарешті (!) освоїла заспинні намотки!:)) Не пройшло і пів року:))) І мій самопальний льон намагається служити вірою і правдою)) Щоправда Даня трохи пручається. Він би на своїй машині і на роботу їздив:))

Олегович заробив славу дресированого малюка:) Чемно вітається і прощається з усіма, і регоче по команді:) От цей регіт треба зняти на відео))

Дуже комунікабельним став, легко йде на контакт з дітьми, деяких дорослих теж не минає. І в той же час вміє сам бавитися. Конструктором там, чи машинками такими самозапускатєльними... Книжки заповажав:) Стараюсь наніч щось почитати останнім часом.

У нас купа новин, одним словом:) А тому хто прочитав багато буквочок, покажу ще й фотки:)

На концерті класичної музики



Писанки пишемо:



Чоловічі справи:)



Кривлюшка






На фестивалі "Справжня"



Сумна фотка з лікарні:(



Супермен, на біс:)



Мої чоловіки)



Заєць-помагаєць тісто місить:)



І ми на "Флюгерах Львова"






Дивно, але майже немає нормальних фото... Треба знайти батарейки і братися за фотік:)

Данило Олегович, спогади, фото, я, сімейне, Львів, мамство

Previous post Next post
Up