ЖЖить, ілі не Жжить?.. От в чому питання.

Apr 23, 2014 13:45

Щось я ніяк не можу визначитися, чи треба мені далі продовжувати вести цей жж...
У форматі минулому, назвемо його "ниття вічнонещасної Каті", не хочеться. Та і потреби на то вже немає.

Про мамські радощі і злободенне - не певна що взагалі комусь цікаво. Навіть мені, ггг:)

Хочу творчий блог, ну щоб там роботи свої показувати, але як доводиться постити тут щось таке, то руки трусяться і ноги підкошуються. Здається що я порю джинсу (хоча куди там?:)), що то нікому не цікаво. Ну і плюс фейсбуку, на якому я міцно засіла - там отримую майже миттєвий фідбек (хоч би один лайк, і Катюшечка почувається щасливою, і потрібною в цьому великому злому світі), а тут стараєшся, постиш всяку хрєнь красу неписану, і жодного коментика. А я, зізнаюсь чесно, люблю, щоб мене хвалили.:)

Ну і інстаграм. Там я щось періодично вішаю, але суть самого ІГ втрачена, бо в силу обставин я можу постити фотки лише з компа. Що ще той гемор. І судячи із умов середовища, телефону нового чекати ще трохи доведеться. А нєфік було губити класний, да і планшет розбивати.
Пробувала робити записи із інста-фотками за місяць. Але чи треба це комусь, якщо можна сходити просто в ІГ, і самому подивитися?

Карочі, скажіть мені шось таке, щоб я почала писати обратно тут. Або вже пішла, і завела блог на якому-та вордпресі. Бо дуже хочеться блог, і є що сказати, але щось мене стримує.

ЖЖ, instagram, записки, питання

Previous post Next post
Up