Хочу продати блокнотики з хорошою кармою:)

Mar 03, 2014 19:16

1. Робився просто на хвилі євромайдану. Ще тоді, коли все було мирно і позитивно.
М'яка обкладинка, лаконічний декор. Листочки кольору вершкового масла. Розмір 11,5*11,5.
Ціна - 35 грн.


2. Після того, як ви використаєте всі аркушики - можете самостійно (або з моєю допомогою) замінити їх на нові. Тобто у вас буде безкінечний блокнот:)


3. Мені у цей блокнот хочеться переписати вірші про нашу дивовижну революцію. А може записати всі плани з покращення свого життя протягом року...
Позаду він виглядає ось так)


4. Другий блокнотик такий собі строкатий, для "просто записок", але точно мудрих, бо ж сова тут як тут:)
Дуже компактний - 9,5*15 см. Поміщається в руку, в кишеню і навіть в невеличку сумочку. Листочки такі ж, як у попереднього.
Ціна йому 40 грн.


5. У такому блокноті точно хочеться писати тільки хороше. Знаєте, як ото люди пишуть щодень список із 10-ти справ, за які себе хочеться похвалити. То дууже корисна практика таке писати:)


Якщо ви захочете - можу прикрасити кожну сторіночку штампами.
Якщо раптом вам страшенно захотілось котрийсь блокнот, але грошей у вас теж немає (я знаю це відчуття, як ніхто) - напишіть мені. Я просто дуже хочу, щоб вони знайшли своїх власників.

п.с. окрім того, я збираю групу на майстер-клас 8.03 о 14.00 в центрі Львова. будемо кожен собі робити такі блокноти. тому якщо маєте бажання трохи відновити сили за допомогою творчості, поговорити про всяке і нарешті зустрітися, також пишіть. як тільки є 4-5 бажаючих, відразу робимо!

п.п.с. якщо хочете щось за індивідуальним замовленням - замовляйте. скоро будуть ще і такі, що не на кільцях, а переплетені. але випхайте мене вже з цього ступору!

Ваша Катя)

Арт-студія "Жовті ножиці", фото, продається, scrapbooking, блокноти, МК

Previous post Next post
Up