Фестиваль писанок у Львові (наша версія) День2. (2.05.13)

May 03, 2013 15:23

Після першого прогулянкового дня у Данила було тільки й мови, що про "кісиві ябучка" (красиві яблучка). Ласощі явно не традиційні для нас, але цікавість взяла гору і ми поїхали в місто з однією метою - за карамельними яблучками:)

Людей в місті стало чи не вдвічі більше. Мабуть погода покращилась, і тому всі повилазили з нірок:)

1. Заморське диво коштує 15-20 грн - в залежності від посипки. Є ще наприклад з мигдальними пластівцями, або й у різних сухофруктах-горішках. Але ми ж вибрали "найкісивіше"!:)



2. Що я можу сказати? Солодко, липко, і нереально відкусити дитячими зубками. Вгадайте хто в результаті цей мільйон калорій з'їв?:) Звісно я. Як на мене, то краще за 15 гривень купити півтора кілограми звичайних яблук, але дитині треба щастя, а мама виконує обіцянки:)



3. Ми зручно розміщуємось у павільйоні "Майстерня твоїх ідей", і доки Даня намагається приборкати яблуко я трошки розглядаюсь і підслуховую.

Зовсім поруч від мене, якраз згортає пожитки майстер-писанкар. Каже, що треба було приходити раніше, тут щодня з 12 до 18 відбуваються різні творчі безкоштовні майстерні, де можна багато всякого навчитися. Дуже гарно, що таке організували!:)
Судячи з обрізків на підлозі було дуже різноманітно!:))

Прошу дозволу сфотографувати його дряпанки. На страусиних яйцях! Дуже красиво і майстерно! Ось така, з маками, мені найкращіша (так я в дитинстві казала:)).



4. По центру стоїть кілька стійок де Дані не дозволили побігати із велетенськими яйцями. Думаю по пів-метра заввишки. Фотографую нео-писанку) Креативно і сучасно:)



Ті яйця - то якась мега-закручена гра із відправлянням СМС-ок. Для мене все, де смски - то розвод. В суть не вникаю.
На сцені в цей час малюють ще 2 велетенських яйця. Сфотографувати не встигла, дитина побігла під колеса кумпель-шняги...

5. Давно не було фоток Дані, кажете?:) Ми йдемо лазити по левах. Це одне з улюблених занять.



6. Хочу сказати, що організатори дуже творчо підійшли до декорування території. Такі милі вказівники:)...



В той час, як я це фотографую, з тильної сторони яток виникає міні-пожежа, міні-паніка, але все швидко гасять, і комірку благополучно закривають:).

7. Вирішила сфотографувати те масове безумство, де всі малюють. Сьогодні повісили нову, чисту стінку, а та, помальована опинилась в середині павільйону.



8. Новий недобудований літній майданчик облюбували зграйки туристів. Даня відправляється туди бігати. Вже скоро там бігає купа дітей...

І я офіційно заявляю, якщо ви після 7-ї вечора чули в центрі міста шалені верески і крики, то це Даня так бавився:) Ну й кричали вони, скажу я вам... Дівчинка на вигляд 5-6 років підбігала до нещасних людей, і нєістово волала: "Ти Лобаааааанооов!", або "Ми строїм дом нєєєгрооооов!". Що значить друга репліка - я не розумію,а от перша - то мабуть вплив телебачення.



9. Після цього відстоків 20 відпочивальників почали шукати маму етава рібьонка, я вийшла із засади і забрала Даньку.




Вчорашня прогулянка була коротшою, а фото менш інформативними, що поробиш:) Сьогодні ми вже нікуди не підемо, бо нарешті їдемо до бабусь на ковбаску і вареники святкувати.

Якщо є в тут френди Франківські - я готова до розвіртуалення:)
Чмокі-чмокі! До зв'язку!:)

Данило Олегович, Львів, я не блогер і не фоткер, must_see_lviv, фестивалі-ярмарки

Previous post Next post
Up