Фото-майстер клас "Як правильно гуляти з малюком"

Apr 14, 2013 02:36

В силу традиційного безсоння, пишу черговий нічний постєг

Щоб успішно провести прогулянку з малюком - потрібно немало передумов!
Мама, якій терміново треба на нову пошту за посилкою; новий фікс до якого хочеться пристрілятися; малюк, який виспався і трохи перекусив; сонячна погода після дощу і ще мабуть сила волі:)

1. Пункт перший - добігти до НП за півгодини до закриття, отримати і відправити все що треба, розслабитися і вийти зі складу сповненими бажання дуркувати.




2. Провести перевірку адекватності мами полегшеними мірами. Якщо мама одобряє, то...



3. ...однозначно варто з розбігу застрибнути у першу-ліпшу калюжу. І довго-довго там стрибати.



4. Тепер міняємо дислокацію.



5. Просто міряємо глибину. (Для цього варто передбачити непромокальне взуття для всіх учасників та валідол для всіх бабусь, що в цей час проходять повз).



6. Калюжі вивчено, можна йти дивитись на величезний кран.

*Мамам хлопчиків на замітку - кран, який складає пресований металобрухт у вантажний вагон захопить уяву вашого сина як мінімум на 20 хвилин. Для таких моментів, передбачайте собі додаткове заняття - вишивка хрестиком, плетіння бісером або ж прикладне грязюкорозминання поруч не дадуть вам засумувати у подібних ситуаціях.



7. Як тільки місце у вагоні закінчиться, а це безперечно рано чи пізно станеться, можна зайнятися фізичною активністю - зламати дослідити паркан.



8. Доки дитина займається розвитком крупної моторики - мама знаходить чудернацький кущ, що переростає у міні-фотосесію бідолашного.



9. А далі, якщо пощастить - ви знайдете весну!.. І вона буде прекрасною)



10. Принагідно можна розповісти про те, що Шафра́н (Кро́кус, Crocus) - рід трав'янистих багаторічних рослин родини Півникових (Iridaceae).



11. Будьте пильні, тому що тут вас підстерігає небезпека залипнути на фотографуванні квіточок!



12. Якщо ви все ж не вбереглись, то маєте чудову нагоду обговорити категорії мистецтва такі як "прекрасне" і "потворне", на прикладі квітучої клумби та викинутої пляшки. Але не переводьте все у "трагічне" - попереду ще багато пригод!



13. Тепер намагаємося спростувати теорію сили тяжіння. Не спростуєте, так хоч обляпаєтесь.



14. Ефект дзеркала у калюжі дозволяє переконатися наскільки критичний ступінь забруднення грязюкою.



15. На цьому простому життєвому прикладі пояснюємо маленькому генію поняття симетрії.



16. Після всіх розумових зусиль, заслужено йдемо дивитися на трактори і екскаватори.



17. Вже по дорозі додому, коли дитина підбіжить до зачиненого магазину, а поруч в цей час спрацює сигналізація на авто, що спричинить тимчасовий переляк молодого індивіда, окреслюємо в загальних рисах принципи теорії відносності.



18. Якщо будете менше паритися і напрягатися з приводу калюж, застуд, грязюк і решти мамських тарганів, то ваші прогулянки мають всі шанси стати не менш цікавими:))



Підете з нами гуляти?:)

я, оуууєєєа, фото-квіточки-листочки, як правильно, я не блогер і не фоткер, Данило Олегович, фото, мамство, весна, happy childhood

Previous post Next post
Up