Освояєм нові горизонти!

Jan 23, 2013 17:00

Сьогодні тестила нову, мультифункціональну акрилову фарбочку від Марти Стюарт. Наткнулась на неї в магазині, і вирішила спробувати. Ціна щось 21,60, ну і знижка 10% в мене є. Не надто дорого, як на мене.



Фарба особлива тим, що вона на основі води. Зацінила цю фішку, бо сохне на повітрі доволі швидко, але вода повертає їй властивості, і практично не міняє насиченість. Вона рідша за інші акрилові фарби з якими я працювала, мені сподобалося і це.
Плюс підходить для паперу, скла, тканини, дерева. На упаковочці щось там про те, що вона для будь-якої погоди. Бггг) Кажуть і на вулицю можна свої красоти ставити, нічого їй не страшно.


Таке от зовсім не професійне враження:) В продажу в інет-магазинах я її ще не бачила (може погано шукала), але хвалять її вже чимало де.

Під роздачу потрапила моя інструменто-коробочка, де у мене лежать найбільш юзабельні причандали. Просто чорне мені не подобалося, то я наклеїла ще скотч паперовий (washi-tape - по научному:)



Заодно можете підглянути що я люблю:)




По ходу справи зробились заготовки для листівок сумнівної якості.



Не впевнена, що зрозуміло в чому річ, тому поясню: тут завдяки секретному інгредієнтові поверхня стала придатною для писання крейдою. (Я знаю, що буває спеціальна фарба, але вона разів у 5 дорожча, якщо чесно).

Чесно зізнаюсь, на склі теж пробувала, але не дочекалась повного висихання фарби і все зіпсувала. Печально, але я не здамся. (Винних бокалів є ще купа:)

Висновок, фарба хороша!:)
Хочу ще жовтої (щоб не було, як тоді), але в тому магазині немає. Схожу ще в інший, як гроші з'являться:)

handmade, Відгук, творче

Previous post Next post
Up