(no subject)

Jun 05, 2007 23:00

Voi voi, pelastin taas yhden kissan. Tai en tiedä pelastinko, mutta hetkellisesti ainakin. Leevi (yksi naapurin kolmesta kissasta) oli ajanut sen leikkimökin katolle. Äiti soitti sen omistajalle et tulee hakee Leevin pois ja se vietiin kotiin. Mut sit yks toinen kissa (samasta perheestä) oli passissa siinä alhaalla. Se katolla oleva mirri oli ihan pikkuinen,varmaan viime syksyn poikasia, ja hirveän laiha. Sellanen kilpikonnakuvioinen. Pikku hiljaa se uskaltautu tikapuita alas ja otin sen syliin joltain kolmanneks vikalta portaalta ja vein sisälle. Annettiin sille makkaraa,kanaa ja jauhelihaa. Kyllä sillä nälkä oli. Se tutki kaikki paikat ja oli levoton,mutta kiehnäs meissä kaikissa ja tykks,kun sitä silitettiin. Kyl se selvästi jonkun kotikissa on,mut ei tiedetä kuinka kaukaa. Pakko meidän se oli ulos pistää kumminkin. Onneks on noin lämmin,ettei ainakaan sen puolesta tarvi olla huolissaan. Toivottavasti se nyt löytäs kotiin<3 Tää oli jo toinen kerta. Viimetalvena tuli vielä pienempi kissanpentu meidän luo,mut vietiin se sillon rankkurille,koska ei sitä ulos voinu pakkasella pistää. Tulee aina niin surulliseks. Pitäisin ne kaikki jos vaan voisin. Vanhana musta tulee sellanen kun naapurin mummusta,et otan kaikki löytökissat mun hoiviin:)

Olin taas matikan tukiopetuksessa ja Satu tulee huomenna kattoo mun kans niitä. Sit torstaina nähdään vielä sen äijän kans. Jos tää tästä selkiytys. On se selkiytynytkin,et tiiän kyl mitä sääntöjä on ja helpoissa tapauksissa ehkä mitä niistä käytetäänkin,mut heti jos tulee ei-niin-yksiselitteinen lasku,ni oon ihan ulalla mitä pitäis tehdä:/S Sama ongelma mulla aina on,ja nää (todennäköisyyslaskut) on kaikki sanallisia ja sellasia et niisä pitää soveltaa..

Hain tänään kolme tuntia housuja itelleni. Se on aina kun jotain hakemalla hakee,niin ei taatusti löydä. Mun vanhat "kesähousut",caprit,löysin ihan sattumalta ja tykkään niistä tosi paljon,mutta ne alkaa olla jo aika kuluneet. Ostin sit vihdoin tummanharmaat reisitaskuhousut. Ei ne mitkään ihmeelliset oo,mut ihan kivat. Sit ostin vielä Hennesiltä halvan,ihanan liilan topin. Sopi musta niiden housujen kanssa. Iskä ilmeisesti lupas ostaa mulle jonkun kesämekonkin vielä..<3 Kun nyt on niin ihmeen kuuma. Ostin kesän ekan jätskikiskajätskin:D Suklaapehmiksen. Maailman parasta:)
Previous post Next post
Up