вчу остатній раз. береться ковбаса щойнонабита, всьо як по писанію., в одну руку, в другу голка. штрикаємо кожну ковбасяру по всій довжині разів з 67. тоді на 10 хвилин в окріп і на повільний вогонь. Тоді розігріваємо духовку до 230 градусів імені дядька Цельсія. ковбасу ніжно, трепетно загортаємо у фольгу, як тваринка з реклами і пхаємо в духовку. через 50 хвилин фольгу розриваємо і ковбаса сидить ще 20 хвилин, покривається хрумкою скоринкою.... Зара, почекай, слину витру. Всьо, я знов козак. Тоді як присмажилась, витягуєш. кладеш на таріль. Фіранки закриваєш, вимикаєш світло. Шоб ніхто не побачив, хай восток і далі марить, шо він тебе годує, бандерівцю. І наминаєш. Не забудь час від часу окроплювати святою горілочкою нутро (для вигнання гріха чревоугодія, свого роду автоекзорцизм). Тепер усьо чотко.
Відбулось перше засідання Круглого Стола по проблемі Сходу. На ній О. Турчиновим та А. Яценюком були озвучені основні умови діалогу, який буде вестись тільки з тими, хто не стріляє і не убиває мирних мешканців
( ... )
Comments 22
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
береться ковбаса щойнонабита, всьо як по писанію., в одну руку, в другу голка. штрикаємо кожну ковбасяру по всій довжині разів з 67. тоді на 10 хвилин в окріп і на повільний вогонь. Тоді розігріваємо духовку до 230 градусів імені дядька Цельсія. ковбасу ніжно, трепетно загортаємо у фольгу, як тваринка з реклами і пхаємо в духовку. через 50 хвилин фольгу розриваємо і ковбаса сидить ще 20 хвилин, покривається хрумкою скоринкою.... Зара, почекай, слину витру. Всьо, я знов козак. Тоді як присмажилась, витягуєш. кладеш на таріль. Фіранки закриваєш, вимикаєш світло. Шоб ніхто не побачив, хай восток і далі марить, шо він тебе годує, бандерівцю. І наминаєш. Не забудь час від часу окроплювати святою горілочкою нутро (для вигнання гріха чревоугодія, свого роду автоекзорцизм). Тепер усьо чотко.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Чевапів собі хіба за тиждень нароблю, завдяки твоєму посту)
Reply
Leave a comment