Згадалося

Feb 14, 2018 14:15

Лиса была очень хитрой. Она могла запросто обхитрить кого угодно. Когда ей это удавалось, то ее не били. Hо иногда ей не везло. И ее били. Били всем лесом. И она уже не могла кого-нибудь обхитрить. Потому, что очень трудно кого-нибудь обхитрить, когда тебя бьют.

Це як не важко здогадатися, був єкспертний пост про Сирію.

тегі бєссільни

Leave a comment

konung_ogin February 14 2018, 12:36:45 UTC
Ну, поки що не всім лісом.

Reply

kondybas February 14 2018, 13:28:16 UTC
Навіть в останніх мудаків інколи бувають друзі. Хоча частенько буває так, що в мудаків "друзі" - це просто ситуативні союзники, так, як українські зрадойоби, наприклад. Прикриваються необхідністю критикувати владу, і роздувають з кожної дрібниці шкандаль, ведучи, тим самим, ідеологічну війну проти власного суспільства. Ясне діло, на чию користь.

Reply

blue_end February 14 2018, 19:27:03 UTC
"ідеологічну війну"
Ідеологія, яка забороняє критикувати правляче кодло крадіїв і шахраїв, називається "рашизм-путінізм". Ольгінські вилупки на всі 146% згодні з порохоботами в тому, що критикувати корупціонерів з президентської ОЗГ можуть лише вороги.

Reply

kampfflieger February 14 2018, 19:29:51 UTC
Еталон.

Reply

kondybas February 14 2018, 19:35:37 UTC
Є суттєва різниця між "критикувати владу" і "розганяти зраду".

Зраду з абсолютно нікчемних приводів розганяють люди, які при детальному розгляді виявляються винятковими мерзотниками. Ну, якось так воно виходить, що кореляція практично стовідсоткова. Якщо зрадойоб - то неодмінно або сам шахрай, або на зарплатні в крадіїв та шахраїв, або відвертий ворог, який готовий зрадойобити і задарма.

Не знаю, чому так. Всесвіт нам цим щось хоче сказати.

Reply

blue_end February 14 2018, 19:59:53 UTC
Якщо ваш комент перекласти російською і запостити на якому-небудь кацапстанському поцрєотичному ресурсі від імені, припустимо, "Русскій Мєдвєдь", вас палко підтримають. Всі тамтешні виродки - від їбанутих ідейних запутінців до останніх ольгінських ботів - погодяться, що критикувати сонцесяйного Путіна може лише п'ята колона, зрадники, ворожа агентура, найманці госдєпа. Тим паче в такі важкі часи, коли йде війна.

Подивіться в дзеркало, панове порохоботи, і ви побачите кацапську вату.

Reply

kondybas February 14 2018, 20:07:01 UTC
Ще раз, дуже повільно набираю, щоб напевне дійшло:

Я не проти критики влади. Навпаки, владу треба (і є за що) критикувати.
Але найбільш запеклі критики влади критикують владу в абсолютно безглуздих випадках з абсолютно ідиотичною аргументацією. Ну, і на додачу, переважна більшість критиків при детальному розгляді виявляється з рильцем в пушку. А інколи - й з рилом у ваті. І з цього всього зкладається враження, що метою критиків є не виправлення недоліків, а виключно дискредитація влади у будь-який спосіб. Для тверезо мислячої людини це є очевидним.

Чомусь в нас ніхто не критикує владу за давно назріле питання з лібералізації податкового законодавства та підприємництва. А всі зрадойоби запекло лютують на тему віденського балу чи, простигосподи, присутності українських посадовців у Давосі. Раціональне пояснення цьому є лише одне. Яке саме - здогадаєтесь.

Reply

blue_end February 14 2018, 20:39:20 UTC
Тобто є ряд питань, по яким владу можна критикувати, і є ряд питань, по яким не можна. Цікава класифікація ( ... )

Reply

kondybas February 14 2018, 21:27:23 UTC
"..Тобто є ряд питань, по яким владу можна критикувати, і є ряд питань, по яким не можна. Цікава класифікація.."

Це ваша класифікація, не моя. Я вважаю, що є питання, по яким критикувати владу безглуздо.

"..діюча влада на чолі з Порошенком гальмує антикорупційну законотворчість, саботує створення нових і стромляє палки в колеса вже існуючим антикорупційним органам.."

Я не вважаю "антикорупційними" органи, посадовці котрих не здатні пояснити походження своїх статків.

"..Порошенко уклав договорняки з Фірташем, Льовочкіним, Ахметовим, Григоришиним про взаємовигідну співпрацю.."

Можна документальні підтвердження цього? Бо здогадів та підозр замало.

"..останнім часом лев'яча частка збільшення видатків на силовий блок дістається правоохоронним органам, фінансування армії не зростає, а в доларах взагалі зменшується; результати ж роботи цих органів просто жалюгідні.."Ну, не знаю, з моменту моєї демобілізації в 2016 році фінансування ЗСУ зросло радикально. Небо і земля. Я в курсі діла, бо волонтерю, і з вояками регулярно контактую. На ( ... )

Reply

stepanstepan February 15 2018, 11:28:29 UTC
взяли зіпсували зрадофіла

Reply

blue_end February 15 2018, 15:49:48 UTC
Не вступаючи в дискусію по суті порушених питань, перепитаю ще раз: я правильно зрозумів, що ви вважаєте людей, які критикують владу з означених позицій, ворогами-зрадойобами?

Reply

surikat13 February 18 2018, 19:38:20 UTC
>>>...рашизм-путінізм...

Немає такої ідеології.

Reply


Leave a comment

Up