Щодо фінансів "Калинової гілки".

Feb 09, 2011 20:57

Оскільки потрохи поступають пропозиції щодо доброчинної допомоги цій ініціятиві, то ось який стан каси на цей момент. Типу, рапортую :-)

Перший наклад коштував 1200 грн. (1000 грн. за приблизно 7000 наклейок формату 1/6 А4 на самоклейці + 200 грн. за велику пачку інформаційних листочків формату А5). Профінансовано доброчинцями, які не вважають за потрібне оголошувати свої імена. Також гривень сто з гаком пішло на розсилку наклейок - платив відчасти я, відчасти - розповсюджувачі на місцях.

На другий наклад зібрано наразі 1500 грн.. Гроші здала Лідія Михайлівна Дзіковська (500 грн.) і ще один неназваний доброчинець (1000 грн.) - не з числа тих, хто фінансував перший наклад.

В обох випадках ціни друку суттєво нижчі, ніж комерційні, як легко пересвідчиться всяких охочий (оголошена в рекламі по Києву ціна 800 грн. за 10000 єврофлаєрів відноситься до звичайного паперу, ми ж друкуємо на самоклейці, а це в декілька разів дорожче). Спасибі типографії!

Ця інформацію буде додана на сторінку інціятиви - на вихідних, напевне. Словом, долучайтесь до фінансування доброї справи, не соромтесь :-)

зроблено, потрібна Ваша участь

Previous post Next post
Up