Новини «Калинової гілки»

Jan 16, 2011 19:49

Оскільки знайшлись чергові добродійники - є гроші на другий наклад наших наклейочок. Буде, треба думати, так само як і за першим разом - тисяч 5-7.

За відгуками, народу сподобались «смайлики», які так і не пішли були в друк. З цього приводу - виготовив відповідну версію лого і думаю пустити її в друк разом з одним із двох перших варіянтів, 50 на 50:



psd-файл

Іскра пропонує пуститив друк лого без слів - саму лиш гілочку. По-моєму, однак, ще не час це робити. Якби нашими наклейками було все-все вже заклеєно - тоді би ага. А так гілочка без слів - це буде нікому не зрозуміло. І така «секретна» підтримка акції - просто викидання грошей на вітер. А шкода було би...

Що скажете? Чим допоможете?

На цей час потрібна наступна допомога:
- підправити макет, якщо хто може зробити це фахово;
- знайти контакти для розповсюдження в тих центральних-південних-східних реґіонах, де наших наклейок ще нема (список - на сайті);
- а можна й грошей додати і/або привести ще добродійників (навіть сума в сотню-дві гривень буде суттєвою, оскільки 7000 наклейок першого накладу коштували 1000 грн., зараз же є 1500 грн., але вартість друку буде, ймовірно, дещо вищою).

М-м-м-м?

зроблено, потрібна Ваша участь

Previous post Next post
Up