Рукоділля березня

Apr 01, 2019 11:58

Весь місяць працювала над півоніями і дельфініумами - так скучила за великим голдом. Тільки під кінець місяця в місці, де почалася мішанина беку і хрестиків, я відчула щось схоже на втому і нудьгу, але думаю, що цей етап швидко закінчиться. Вишивається з задоволенням, багато синіх і фіолетових відтінків, багато беку, який я ретельно відшиваю одразу. Загалом я вишиваю по кроссті, але бек завжди відшиваю по паперовій схемі і викреслюю фломастером, щоб нічого не пропустити. І фрвузлики теж зразу роблю, так що вже не треба буде повертатися до вже відшитого. У мене був план вишити в березні до 40%, я лише трішки до нього не дійшла - вишила 39%. Вишивала 26 днів з 31. Статистика на початок місяця: 8188 х, 15060 /, 57 фрвузликів і 1761 бек. В хрестиках наближаюся до 50%, в півхрестиках теж. Розраховую до початку літа закінчити.

Не обійшлося і без косяків - один бленд треба було в три нитки вишивати, я як завжди не дочитала інструкцію і вишила в дві. Виявила вже після того, як усі хрестики цим кольором відшила. Один відтінок сплутала з іншим, дуже схожим, і в деяких місцях вишила не тим. Ніде не стала пороти, все одно ніхто не помітить.






Ходила і на хендмейд-експо. Подивилася, позаглядала, купила чергову заготовку на вишиванку, але вишивати планую бісером і подарувати. Відкриттів ніяких не зробила, вже навіть не фотографую давно нічого, ніяких наборів не побачила таких, що "ах хочу, аж вмираю". Чарівна країна приїлася, метеликів від натхнення ще восени накупила і не вишила. Так що тільки дивилася.



План на цей місяць - вишити півонії до 70% і в поїздках вишити ще щось, наприклад, синій мілл хілл.

хороші речі, процес, dimensions

Previous post Next post
Up