Рукоділля лютого

Mar 01, 2016 10:39

Щось в жж на інші теми не пишеться, все захопив фб, але рукоділля показую тільки тут. Весь місяць вишивала вінок всіх сезонів, залишилася 1/4. Бекстіч вишиваю одразу. По мірі просування розкручувала канву, переставляла планочки на рамі і виймала розмітку. Вирішила було змити намальовану маркером розмітку і щедрою рукою напшикала з пшикалки. Канва там скоцюбилася і пішла жовтуватими плямами О_о Сподіваюся, під час прання ці спецефекти підуть.Якщо ні, засуну їх під паспарту. Або я сильно смикаю, або шо, але після виймання мононитки на канві залишаються помітні дірочки. Невеликі, але помітні. Побачимо, як буде після прання. На майбутнє тоді буду або розмічати короткими шматочками мононитки або ще щось придумаю. Відсутність півхрестиків незвична, але за рахунок того, що багато кольорів і вони весь час міняються, вишивати не нудно. Бекстіч логічний і його не дуже багато. Вишиваю за допомогою програми кроссті. Зручно, вони випускають оновлення. Можна відмічати вже відшите, окремо відмічати бек, бачити прогрес за день і бачити скільки ще лишилося. Єдине, чого поки що не вистачає, щоб показувало скільки ще хрестиків певною ниткою залишилося, щоб знати, залишати голку в органайзері чи вже змотувати, щоб поменше ниток теліпалося. Що з вінком робити далі, не уявляю. В квартиру оформляти поки що нічого не планую, хіба щось дуже мене полонить. До нової квартири ще дуже далеко. Дарувати не планую. Поповнить рулон вишивок в шафі. Думаю за днів десять завершити.








Іграшки майже не вишивала, але вже є що сфоткати. Нитки підібрала в діменшенз, анкор і дмс, я зі здивуванням виявила, що в мене є не всі номери діменшенз. В цих іграшках використовуються якісь особливо ядрьоні кольори. Але нічо. Вишиваю десь в гостях або як не сиджу за компом. За місяць вийшло раз чи два повишивати.





Отримала моє замовлення з ібею, яке мені купила і доставила Катя. Що б я без неї робила? :)) Планую починати ведмедика наступним, вишивати паралельно з іграшками і вишиванкою: фрагмент ведмедя, шматок вишиванки, іграшка.




Завтра починається хендмейд експо, квитки вже давно чекають в пошті, фотки будуть, викладу трохи пізніше. Побачимо, чи буде ця виставка відрізнятися від минулорічних. Останні були такі унилі.

процес, dimensions, bucilla, вишивка

Previous post Next post
Up