Handmade-Expo 2015

Oct 15, 2015 01:14






З нетерпінням чекала виставки, і навіть двічі там була, але залишилося якесь відчуття незавершеності. З одного боку, потреби в наборах і аксесуарах у мене зараз немає зовсім, тож ходити і роздивлятися все дуже уважно не треба, бо обов’язково на щось спокушуся. З іншого, чому б і не походити і не пороздивлятися уважно, що цього року привезли учасники. Перший раз була з Сашкою, у нас було три години на походити і посидіти, тож бігали ми швидко, оббігли все, заглядаючи одним оком і перемовляючись. А другий раз в суботу їздили з Андрієм по заготовки для вишиванок, і теж були обмежені в часі, та і Андрія не хотілося там таскати, бо він відверто нудився. Наступного разу обов’язково сходжу одна, щоб все гарненько пороздивлятися.

Купила все по плану: білий фетр для ялинкових прикрас, дві заготовки мені і Андрію і не по плану синій маркер для канви, в підсумковому пості за жовтень покажу детальніше.

А тепер будуть слайди.

Прямо біля входу був стенд Гели з дизайнами Панна, нитками гамма, і їхніми різними аксесуарами. Позаглядала, і пішла.





Великий стенд з українською вовною





Взагалі найбільше враження на мене справили конкурсні поробки якихось дітей. Біля них я хвилин 10 простояла, все роздивлялася. Ракета з підручних матеріалів - тюбиків від зубної пасти і крему, "дачний" будиночок з квітами на вікнах, сімейна вечеря з варениками в тарілках і сметаною, ну дуже гарно.











Взагалі не знаю у зв’язку з чим, чи з кризою, чи з війною, чи з курсом долара, ці виставки стали дуже печальні. Стенди якісь бідненькі, вибір невеликий, вишивки мало, різноманіття наборів немає. От Лука-С традиційно радує, багато відшивів у них і майже все можна купити. Оце перші дві це здається новинки, придивлялася до них, але вони поки не на часі, у мене поки є діменшенз, та і ці заготовки треба вишивати. Подушки у них теж симпатичні, але не настільки, щоб я була готова викласти за них 300 грн. Листівки теж милі, але я не розумію їх. Коштує вона 40 грн, в комплекті крихітний клаптичок тканини, трохи ниток, картонка, а отримувач подивиться, і в кращому випадку запхне між книгами, а в гіршому викине.


















Я зраділа, що цього року був великий стенд магазину "Мир рукоделия", у них був дуже великий асортимент тканини цвайгарт, були набори мілл хілл, крейнік, ланарте, вервако і багато всього цікавого. Але ж я не була настроєна щось таке купувати (ящик для наборів у шафі вже розпух і туди нічого нового не вміститься, треба хоча б один-два відшити, щоб місце звільнити). І було дуже багато людей, а я таке страшенно не люблю, тож і не стала товпитися, щоб подивитися.






Ідея для мам дівчаток. Ну або можна купити готове.




Цілий великий стенд наборів з наборами на страміні: подушки, вишивки. Зовсім не моє.






Стенд станків арабеска. Залюбки б купила станок на заміну моєму клишоногому, але ставити його буде ніде, бо оці нові іншу конструкцію мають і на моєму балконі тоді точно буде ніде пройти. Я думала про отой одноногий з першого фото або про настільний з широкою дошкою з третього. Але на жаль немає місця.






Було дуже багато виробників заготовок для вишиванки, тепер зробити вишиванку як раз плюнути. Я вирішила зупинитися на барвистій вишиванці, але оці з фото, це бабусина скриня. Цін не знаю, знайшла їх вконтакті, але вони чомусь конспірологічно вказують ціни тільки в приват, а я такого не люблю. Написали би вже ціну, і люди би знали, а так я не знаю, чи буду її купувати, і мені що, тепер питати ціну кожної, яка мене зацікавила. Взагалі ідея плаття цікава, але треба її обдумати.




Ось такі цікаві набори для пошиття фетрових іграшок можна купити. В різних кольорових поєднаннях, ціна щось 70 і 80 грн.





Ось такі гарні квіти були, жаль, мій інтер’єр не передбачає багатьох нових елементів.





І ось такі маленькі будиночки з меблями, посудом. Про покупку мови немає, але яке ж воне миле :)






Було багато нових для мене виробників, в тому числі українських, але я вже так давно вишиваю, що вразити мене дуже важко, а тим більше підштовхнути мене до покупки. Дуже багато бісерних наборів і основ для вишивання, але майже всі вони для мене яскраво-безсмаково-попугайські, так що я на них навіть не звертаю уваги. Багато ікон, які теж ідуть мимо. Ось якісь нові дизайни побачила, на жаль, виробника не знаю.







Фетрові штучки. Наборчики від ЧМ. І фетрові кошички від діамантових ручок, це наборчики, але близько я їх не розглядала. Зверху фетр, такий ґрунтовний, плотний.





Чергові крадії з фірми ідєйка




Наче всього багато було, але виходиш і думаєш: а де Мережка? А чого до нас всякі іноземці не приїжджають, он на формулу рукоділля всякі боті тредс і мадейра приїжджали, а у нас котрий вже рік якось так сумно. Побачимо, може весняна виставка принесе щось цікавіше :)

мої мандрівки, вишивка

Previous post Next post
Up