Виставка Handmade Expo, лютий 2015

Mar 03, 2015 23:02

Ще розкажу про виставку Handmade Expo.




Давно її чекала, і виставка така собі. Було багато бісеру, заготовок для вишивання картин і вишиванок бісером. Був гарний стенд фірми Luca-S, я давно дивилася на ці набори, але вони не зачіпали, а тут дуже захотіла два набори: натюрморт з грибочками і етюд в чайних тонах. Троянди я навіть скачала, правда, без підбору. Але хотілося набір, бо там ниточки анкор і канва хороша. На виставці був відшив і того, і іншого.













Грибочки супер, взяла їх




Троянди на сірій і білій канві. От вони мені не сподобались. Таке враження, що їх вирізали в фотошопі і втулили на канву, вони чужорідно виглядають на полотні. Треба би півхрестиків пустити по всьому фоні, щоб якось вписати.





Було багато схем для вишивки бісером. Мені з усього, що я взагалі бачила, подобається тільки Магія канви, якої цього разу не було. Все інше таке уг з різною мірою унилості. Особливо запам'ятався Шевченко. Що він зробив авторам цієї розробки, що вони так познущалися? Ну і вишивки на злобу дня, оперативно реагують виробники ))








Було багато вишиванок. Машинних і ручних, заготовок для бісеру і канви. Сподобалися заготовки під вишиванки, які вже розкроєні до 52 розміру і де вже нанесений малюнок. Хочу собі і Андрію купити. Правда, в жіночих вишиванках я надаю перевагу традиційним орнаментам, а там багато просто квітів по грудях і рукавах. А чоловічі є дуже гарні. І фасон потім можна який завгодно.









Новинки: клатчі, сумочки, взуття, вишите бісером.





Сподобалися нові розробки чарівної миті, одразу подумала про мою тьотю, яка вчителька історії. Їй би в кабінет ой як пішло. До речі, стенду ЧМ не було.






Задумалась про новий станок. Ще думаю, куди його впихнути в нашій мікроквартирці, але рамку можна купити прямо вже, зайвою не буде.





Побачила вживу ці дивні китайські підробки і поробки. В інетах просто маса підробок на відомі набори, укомплектовані невідомо чим по невідомо в якій інтерпретації передраним схемам. Були відшиви діамантових ручок, я довго дивилася на цих оленів, вони гігантські. Вони і у діма немаленькі, а у цього бракодєла так і зовсім вийшли музейного розміру, і такі коряві-коряві, і блистять, аж очам боляче. Я спочатку подумала, що це оця діамантова вишивка - викладання камінцями, але продавець сказала, що це вони готову роботу посипали блискітками )) Коротше, я впевнилася в моєму попередньому діагнозі: ніколи і ні за які коврижки, нехай хоч безплатно ті набори роздають. Подивіться, на фото знайомі всі обличчя: вервако, дім, ланарте.







Алмазна вишивка. Перші два - це ті ж діамантові ручки, які видно возять якусь китайщину, дві гігантські роботи. І тут гігантоманія. І ласко, на яке я теж довго дивилася, думала подарувати сестрі Андрія, але таки не наважилася паплюжити добре ім'я діма і інших. Все-таки, це крадіжка.







А ще на виставці були такі дивні унилі бабські одьожкі, і були покупці, які на повному серйозі це міряли.






















Обкладинки на паспорти з мєрзкою назвою: хохол.уа чи якось так. Це ж як себе не поважати треба? Хіба хоч один поважаючий народ про себе напише: жид.іл? Чи макаронник.іт? А нашим незазорно. Тьху







мої мандрівки, вишивка

Previous post Next post
Up