Литдибр

Nov 11, 2011 12:22

Я хазяєчка. На кухні був срач, але я себе пересилила. Поставила таймер і за годину привела все в порядок. Помила посуд, підвіконня зі слідами котячих лап :)) Потім протерла стіл, зняла з тумбочки мікрохвильовку і блендер і вимила столешницю. Тепер вона така нарядна, і так сяє. Не те, щоб вона весь час була брудна, я десь раз на місяць її мию щіткою з молочком, але зараз вона особливо сяє. Протерла провід від блендера. Попутно вирішила, раз я вже дістала молочко і вожусь з щітками-ганчірками, то паралельно витягнула плиту і помила брудний бік, на який натікав жир і всяка бяка. Враховуючи, що я рік вже нічого не смажу, а за рік до того тут жили інші люди, значить це від них залишилося. Бєє. Ще помила одну поличку в холодильнику, і помила сток для води, який забився. Там раз на тиждень треба воду збирати, інакше вона стоїть під контейнерами для овочів і витікає, коли їх дістаєш. Я виявила, що якщо в холодильнику раз на тиждень трохи проходитися тряпочкою по поличках і викидати старі продукти і їх залишки, то там буде весь час чисто. Під кінець я поставила все на місце, склала залишки яблук з чотирьох пакетів в один і підмела підлогу.

Заварила собі смачного чаю, взяла інжиринку і відколола шматок шоколаду з горішками з Львівської майстерні шоколаду, який мені купує коханий. І сіла за комп, щоб ще трошки повишивати

Сьогодні ми їдемо до бабусі, веземо їй мультиварку. Взяли віконте, а вона стрьомна шо капець. Смердить хімією каструля. Вчора в ній трохи кип"ятили воду, щоб прибрати запах, але сам факт! І в ній вчора пригорів омлет. На тефлоні. Пригорів. З олією. Це явно не панасонік.

Подзвонила Саші, перенесла урок, щоб без поспіху доробити те, що треба: дозбиратися, записати на флешку фотографії, повишивати, і ще трохи побути з кішкою. Не хочеться залишати її одну, але їхати треба. Попросила mur_myrka приходити до неї в гості і гратися з нею.

Втомилася трохи від уроків, і ця осіння похмура погода дуже пригнічує. Хочу наступного тижня взяти пару вихідних, щоб нікуди не бігти і приділити час собі. Висплюсь, подумаю над подальшими планами, потуплю трохи, куди ж без цього :)

про мене, літаю, друзі, Роні

Previous post Next post
Up