Вчора ввечері зробила особисте кулінарне відкриття: печериці (вони ж шампіньйони) дійсно можна їсти сирими.
Це смачно! І цілком безпечно, якщо гриби:
а) точно шампіньйони :)
б) екологічно чисті;
в) свіжі і привабливі на вигляд.
Все просто, для 2 порцій вам знадобиться:
білокачанна (або пекінська) капуста - 150 гр.,
помідор (крупний) - 1шт.,
печериці - 150 гр.,
сметана (не треба майонез, я дуже вас прошу (: ) - 100 гр.,
сіль, цукор - за смаком,
спеції: чорний перець, імбир, чебрець, орегано,
свіжа зелень (кріп, якщо є - базилік).
Овочі помити, печериці - почистити. Капусту крупно нашинкувати, помідор нарізати кубиками, печериці - тонкими пластинками, зелень подрібнити. Змішати сметану, сіль, цукор і спеції, заправити салат.
Enjoy!