Салат з печериць

May 01, 2012 12:34

Вчора ввечері зробила особисте кулінарне відкриття:  печериці (вони ж шампіньйони) дійсно можна їсти сирими.
Це смачно! І цілком безпечно, якщо гриби:

а) точно шампіньйони :)
б) екологічно чисті;
в) свіжі і привабливі на вигляд.





Все просто,  для 2 порцій вам знадобиться:

білокачанна (або пекінська) капуста - 150 гр.,
помідор (крупний) - 1шт.,
печериці  - 150 гр.,
сметана (не треба майонез, я дуже вас прошу (:  ) - 100 гр.,
сіль, цукор - за смаком,
спеції: чорний перець, імбир, чебрець, орегано,
свіжа зелень (кріп, якщо є - базилік).

Овочі помити, печериці - почистити. Капусту крупно нашинкувати, помідор нарізати кубиками, печериці - тонкими пластинками, зелень подрібнити. Змішати сметану, сіль, цукор і спеції, заправити салат. 
Enjoy!

быт и бытие, кулинария

Previous post Next post
Up