З'їзд Тезе у Познані

Jan 05, 2010 08:32

Я провела тиждень у поїздках - побувала в Познані (Польща) на 23 Міжнародному З'їзді молоді у стилі Тезе. Молоді прибуло більше 30 тисяч.
Насамперед скажу, що мене такий вид молитви дуже вразив, оскільки - зустріч екуменічна, люди із різних континентів - але це нас усіх єднало! Брати із Тезе виглядають чудово - і це так гарно, коли вони в білому одязі при свічках моляться.
Мені надзвичайно сподобалась організація цього дійства - ми отримували їжу за лічені секунди, також ми завжди могли запитати у волонтерів куди нам треба йти, і в будинку де моляться, вони нікого не заспокоювали, а просто показували плакат із написом "Тиша".
Це також один із тих дорогоцінних та несподіваних подарунків, що Бог мені дав.
Люди, в яких ми жили, дуже гостинно нас прийняли. Я хоч і стомлена фізично, та хочеться далі жити, творити. І це не вплинуло на мене емоційно, а тронуло щось у глибині серця. І зрозуміла я це вже аж на останнній молитовній зустрічі, оскільки втома і постійні переїзди з Любоня (місто, де ми жили) до Познаня мене втомили. А ще - побувала у Ченстохові, на Ясній горі - це саме там знаходиться Чудотворна ікона Матері Божої.
А ще я скучила за вами всіма в своєму жж!










image Click to view

подорож, Бог, подарунки..., радісне життя, походеньки, молитва

Previous post Next post
Up