Feest 4-daagse

Dec 28, 2005 13:55


December is altijd druk en vol bij mij. Want: ik ben jarig, papa is jarig, Jezus is jarig en het jaar is jarig.
Het begon vrijdagmiddag met boodschappen voor ons feessie diezelfde avond. Marieke en ik staan in de AH voor de schappen met chips. 'Wat zullen we eens nemen?' vraag ik. 'Hm, doe die maar. En ik neem voor mezelf nog een zak bolognese mee; ik ga denk ik een filmpje kijken vanavond.' Ook leuk zo'n feestganger... ;o)
Maar het werd zeker leuk met veel (we wisten niet dat we er zoveel hadden) gezellige vrienden. Helaas ontbraken enkele sfeerverhogende mensen met goede redenen.)
De dag erna stond er nog een vertraagde feestganger voor de deur die zich vergist had. Maakt niet uit we gaan gewoon door, en de dag daarna, op mijn echte verjaardag, kwam de familie langs, en Rico. Ik ben goed verwend,  met als uitschieters een geweldig horloge en tegoedbonnen die ik inmiddels heb ingewisseld voor de nieuwste van Calvin Klein: Euphoria.
Nou op derde kerstdag is dan papalief jarig: weer bezoek en gezelligheid, en vandaag is het afgelopen voor even.
Ik werd om 12 uur wakker omdat ik gisterennacht Harry Potter weer eens niet kon wegleggen. Way too exciting. Het was deel 4, ik loop een beetje achter, en ik heb deel 5 al klaar liggen met een kop thee ernaast die nu koud staat te worden dus... adios!
Previous post Next post
Up