Проект "Україна - твоя європейська країна. Пізнаймо та творімо разом!"

Apr 25, 2013 15:25



На "Deutsche Welle" презентовали новый проект, призванный улучшить имидж Украины среди европейской общественности (в частности, немецкой молодежи):


Україна - твоя європейська країна. Пізнаймо та творімо разом!

Так називається новий проект, покликаний зблизити українську та німецьку молодь та ближче познайомити німецьких школярів і студентів з Україною. Підтримати проект може кожен.

Проект "Україна - твоя європейська країна. Пізнаймо та творімо разом!" передбачає проведення в німецьких школах інтерактивних дискусій та семінарів, які б допомогли німецьким школярам краще зрозуміти Україну, представити державу як осередок нових ідей та можливостей, вартих уваги.

Ініціатором створення проекту виступив Богдан Андрощук, студент берлінської Humboldt-Viadrina School of Governance. Наставником ініціативи стала депутат німецького Бундестагу від "Союзу 90/Зелені" Віола фон Крамон. За її словами, проект стане чудовим майданчиком для обміну думками з проблем соціального і політичного характеру, економіки та інших нагальних тем за участю політиків та представників громадянського суспільства.

Підтримати можен кожен

У межах тематичних заходів "Днів України" ініціатори планують ознайомити німецьку молодь з можливостями навчання, наявністю вакансій добровольців, культурними традиціями, історією та політичною ситуацією в Україні.

З 8 квітня до 6 травня цей проект бере участь у загальноєвропейському конкурсі проектів та ініціатив, який проводить німецький тижневик Der Freitag. Станом на сьогодні "Україна - твоя європейська країна. Пізнаймо та творімо разом!" посідає третє місце серед 84 заявлених ініціатив та проектів. Підтримати його можна тут, клікнувши на значок на синьому тлі праворуч. Перемога дозволить ініціаторам німецько-українського проекту отримати ґрант на реалізацію задуманих ідей.

Призываю друзей поддержать это благое начинание! Проголосовать за проект можно перейдя по этой ссылке: Ukraine - Dein europäisches Land. Erlebe und gestalte mit!

Кстати, там можно еще и выиграть один из трех IPad Mini (более актуально для тех, кто знает немецкий и не постесняется оставить свои контактные данные).

ФРГ, интересное, международные отношения, проект, Украина, deutsche welle

Previous post Next post
Up