Кому лицензию на стриптиз?

Nov 22, 2012 12:49

Многие из моих друзей и коллег неоднократно задавали вопрос: зачем в Украине существует такой орган, как Национальная комиссия по вопросам защиты общественной морали?

Отвечаю: для того, чтобы НА ШАРУ смотреть стриптиз и если он окажется хорошим, годным, то выдавать на него лицензии. А если нет - то танцовщице придется работать "втемную", что чревато штрафами.



Справа № 3-175/11 р.

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

3 лютого 2011 року суддя Глухівського міськрайонного суду ГЕТЬМАНЕНКО А.І., розглянувши адміністративний матеріал, який надійшов від Глухівського міськвідділу Управління МВС України в Сумській області про притягнення до адміністративної відповідальності

ОСОБА_1,

ІНФОРМАЦІЯ_1, українки, громадянки України, не працюючої, проживає: АДРЕСА_1,

за ч. 1 ст. 164 Кодексу України “Про адміністративні правопорушення”, -

В С Т А Н О В И В :

02 лютого 2011 року о 23 годині 30 хвилин ОСОБА_1, знаходячись в диско клубі «Парк» в м. Глухів, Сумської області виконувала еротичний танець / стриптиз / за грошову винагороду у розмірі 1000 грн., без позитивного висновку Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, без одержання ліцензії, іншого документа дозвільного характеру на проведення певного виду господарської діяльності.

В судовому засіданні ОСОБА_1 свою вину визнала повністю.

Розглянувши матеріали справи, суд вважає, що ОСОБА_1, допустила порушення ч.1 ст. 164 КУпАП, що виразилось у тому, що вона незаконно приймала участь у виконанні еротичного танцю/ стриптиз/, без належних документів експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, без одержання ліцензії, іншого документа дозвільного характеру на проведення певного виду господарської діяльності.

Враховуючи характер вчиненого правопорушення, особу порушника, ступінь його вини, обставини, що помякшують і обтяжують відповідальність, суд вважає можливим притягнути ОСОБА_1 до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу на користь держави.

Керуючись ст.ст. 33, 34, ч. 1 ст. 164 Кодексу України “Про адміністративні правопорушення”, суддя, -

П О С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1 притягнути до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 164 Кодексу України “Про адміністративні правопорушення” у вигляді штрафу на користь держави в сумі 340 ( триста сорок ) грн.


А вы говорите: "Зачем нужна Нацкомморали"!

Спасибо тов. npubop! ВОТ ТУТ его можно почитать.

юмор, стриптиз, штрафы, суды, жизнь, маразм, Нацкомморали, право, Украина

Previous post Next post
Up