Світова гібридна війна: український фронт

Jan 31, 2017 12:07



Неугомонный академик Горбулин вместе с возглавляемым им научным коллективом Национального института стратегических исследований (НИСИ) продолжает жечь напалмом путинскую фашню.

7 февраля 2017 года в свет выходит очередная комплексная монография НИСИ под его редакторством - "Світова гібридна війна: український фронт", которую Палыч будет представлять на пресс-конференции в "Укринформе" в 15:00. Крайне рекоммендуем к прочтению всем укропам и укропочкам!

Про монографію. Вперше у вітчизняній та світовій науці детально досліджено явище світової гібридної війни в перспективі російської агресії проти України.

Сутність гібридної війни розглянуто у контексті системної кризи світової безпеки, а її феномен - як новітній вид глобального протистояння.

Детально розглянуто причини та передумови російської агресії проти України, її стратегічні цілі, а також особливості ведення гібридної війни у різних вимірах: воєнному, політичному, економічному, соціальному, гуманітарному, інформаційному.

Аналізуються локальні успіхи нашої держави у протидії ворожим планам РФ за окремими напрямами. Зроблено загальний висновок про доведення Україною своєї спроможності як держави, що відстоює свій суверенітет у боротьбі з агресором.

Розглянуті питання реформування міжнародних безпекових інститутів та пошуку балансу сил у новій, гібридній реальності.

Результати дослідження зацікавлять не лише політиків, політичних аналітиків, державних службовців вищої ланки, науковців у сфері безпекознавства, але і представників громадянського суспільства та усіх національно свідомих громадян.

Если кто "має час та натхнення" - записывайтесь и приходите на пресс-конференцию; кто нет - смотрите онлайн-трансляцию. Должно "грянуть" не хуже, чем предыдущая - "Донбас і Крим: ціна повернення".

Невозбранно ознакомиться с книгой "Світова гібридна війна: український фронт" можно по ссылке.

P.S.: По Авдеевке - не очкуйте, всё будет ок!

-------------------------------------------------------------------------
В связи с переездом серверов ЖЖ непосредственно на оккупированную путинской фашнёй территорию, журнал работает как зеркало. Комментарии отключены. Желающимся высказаться по теме поста - милости просим на DreamWidth.

книги, украина, политика, интересное, ато, аналитика, война, рф, донбасс, российско-украинская война, владимир горбулин, международные отношения, крым, право

Previous post Next post
Up