Сихівський секонд

Sep 21, 2009 17:48


У цю неділю ми зі Свєткою домовилися про зустріч на Сихові біля "Іскри", що піти-походити по сихівському секонді, ну а потім, заодно, десь посидіти. Признаюся чесно, на сихівському секонді не була вже сто років, принаймні на його новій дислокації біля шлагбауму на вул. Зубрівській. Територія секонду розкинулася одразу перед шлагбаумом, перед гаражним кооперативом, де тримають свої авто Свєткин тато і Влодик. Скажу одразу, що яток з крамом там стало вдвічі більше, аніж було на самій "Іскрі" і зараз без перебільшення там можна купити абсолютно все, від дрібничок до покупок спорядження для риболовлі та занять роликами. Такий собі справжній клондайк модного одягу. Дуже багато джинсів, різних розмірів, кольорів, фасонів (нових і ношених), можна собі вибрати і спідниці (джинсові, трикотажні і т.п.), багато светриків, пуловерів, маєчок, кофтинок, сумок, літнього, осіннього і зимового взуття. Були і зимові куртки, пальта, сентипонові та шкіряні хутряні безрукавки. Для чоловіків був великий вибір літніх курток, сорочок. Свєта надибала вельветовий піджак і світло-сіру літню курточку. Аж очі розбігалися від того всього, однак під палючим сонцем, яке вчора добре припікало, витримати більше, ніж годину-півтори було важко.

В око впали светрики Atmosphere, Mexx, футболочки цієї ж фірми, багато джинсового брендованого одягу.

Кількість можливих купюр, які я збиралася витратити на шопінг, теж бажали кращого, тому, затянувши фінансовий пасок, довелося обмежитися мінімумом: шкіряний пояс, гаманець, станик та осінні черевички на каблуку, знайдені за смішні гроші у магазині спортивного взуття одразу біля продуктового базару "Іскри". У цей магазин я постійно заходжу коли буваю у тих краях - там можна знайти дійсно чудове і нове взуття; ціни правда, не завжди бувають нижчим, ніж у магазинах (можна вважати, що там дорого), однак зараз цей магазин більше позиціонується як стоковий - окрім ношеного взуття, левову частку магазину займає нове, привезене із європейських розпродажів. Мною було помічено величезну колекцію босоніжок, мокасинів від Zara (від 300 до 500 грн). Також в око втрапили і 2 пари нових жіночих трекінгових черевиків Iguana на вібрамі ціною приблизно 500 грн. Є великий вибір літніх жіночих мокасинів та балеток, всі по ціні 129 грн, переважаючі розміри 37 і 39.

Першу на їжу після вештання секондом пробило Свєту, потім мене, після чого було прийняте рішення не вимахуватись сидячи у сихівських піцеріях, а, згадуючи старі часи, купити пару курячих бедер, пляшку якоїсь настоянки, трохи солодкого і гребти до неї на хату. Оперативно справившись з покупками, через 40 хв стіл у неї вдома був вже накритий.

Кросіво у неї там, я вам скажу :-). Тиша, під вікнами навпроти ліс, машин дуже мало, кінцева маршрутки одразу під будинком. Чистота усюди, алкаші не бігають, не те що у мене на Рясному. Словом кайф, можна отдихати душою ;-). І захід сонця там гарний що взимку, що улітку, що восени:



P.S. Сьогодні мене випадково занесло у спортмагазин "Екстрем-стайл". Побачила там двох своїх колишніх дипломників, поспілкувалася з ними, оглянула товар, прикинула, що з такими цінами мені придбати у магазинах другу пару лиж взагалі нереально і для успокоєнія нєрвов купила собі нову пару гірськолижних шкарпеток Dakine на взамін своїх вже зношених Salomon'ів.

Еххх, спортивний шопоголізм, як і будь-який вид шопоголізму, річ невиліковна.

шопоголіки, Львів, шопоголізм

Previous post Next post
Up