"Регіонали" хочуть знищити останній бастіон опозиції

Apr 21, 2011 11:32





У доноров попьют крови
// Иностранцам могут запретить спонсировать общественные организацииВ Партии регионов (ПР) приступили к разработке законопроекта, который призван обеспечить контроль за финансированием общественных организаций в Украине. Представители ПР считают возможным предусмотреть в этом документе норму о том, что такие организации могут существовать только за средства украинских граждан, однако подчеркивают, что до принятия окончательного решения еще далеко. Если эта инициатива приобретет статус закона, о вступлении Украины в Евросоюз можно забыть, подчеркивают эксперты.
открыть материал ...


У сьогоднішніх умовах "третій сектор" єдине незалежне, автономне від влади середовище. НДО фактично є єдиною конструктивною опозицією владі.

Останній податковий Майдан налякав владу, бо вона побачила, що громадські об'єднання потужніші за політичні партії. Тому хочуть їх прикрити за білоруським та російським зразком.

Якщо бояться революцій, то нехай в країні лад наведуть та самі створять купу НКО і фінансують їх зі власної кишені. Але ж ці плебеї бояться конкуренції, бо їхні стратегії неконкурентоспроможні.

власть, политика, non-governmental organizations, Янукович

Previous post Next post
Up