Хлопець задушив дівчину через статус Вконтакте

Jan 17, 2011 17:22

Вчора писав про смерть у Фейсбуці, тепер відмітився Вконтакте.


Молоді люди почали зустрічатися нещодавно, але відносини розвивалися швидко. Під час їх останньої зустрічі закохані весело проводили час, пили шампанське та спілкувалися.
Хлопець почав цікавитися соціальною мережею „В Контакті”, зокрема сторінкою коханої. Несподівано дівчина, перебуваючи в гарному, піднесеному настрої, запропонувала додати обранця в свій сімейний стан, на що отримала неочікувану відсіч.

«Милий, після тривалої суперечки, яка переросла в сварку, кинув її на ліжко та почав душити - начебто жартома. Жертва в боргу не лишилась, і нападник отримав кілька стусанів в обличчя. Обуренню його не було межі, і свою лють він вирішив залити шипучим вином. Випари алкоголю вдарили в голову, і, не тямлячи себе, закоханий знову став душити дівчину. Коли він отямився, пульсу в неї вже не було. Поруч з тілом лежали жіночі панчохи - знаряддя вбивства», - каже Тетяна Малишева..

Молодик сам зателефонував до міліції і зізнався в скоєному, викликав швидку, але було вже запізно, медики лише констатували смерть.

Наразі хлопець затриманий і чекає на рішення суду.

ідіоти, мораль, web 2.0

Previous post Next post
Up