Посадити Ющенка за поставки зброї Грузії та дерибан грошей

Nov 04, 2010 11:16

Голова Парламентської комісії з розслідування поставок зброї Нрузії "регіонал" Валерій Коновалюк заявив: Генпрокуратура може порушити кримінальну справу проти екс-президента Віктора Ющенка. Комісія вважає, що Україна продала Грузії озброєння на понад 1,2 млрд доларів, а до держдюджету надійшло лише 200 млн.


До бюджету ще й багато надійшло. Нехай пан Коновалюк спочатку навчиться рахувати. Коли виконується контракт на постачання зброї, Укрспецекспорт купує його в якогось підприємства. Сума надходить на рахунок  цього підприємства, а в бюджет - лише податок із прибутку. Чекати, що казна отримає 2 млрд, - це просто тупість. До того ж у Грузію продавали не нове озброєння. Такі звинувачення треба підкрипляти експертними висновками. А хто такий Коновалюк?

Жодних міжнародних угод не порушували. Не було ніяких обмежень на продаж зброї в цю країну. Контракти укладали ще у 2006 року. За що Ющенка притягати до відповідальності? Його можна лише полаяти за необачність, оскільки там була напружена ситуація. Але зброю в Грузію поставляла й Росія. Чому Коновалюк не вимагає притягнення до відповідальності Путіна?
Микола Сунгуровський, директор військових програм Центру Разумкова

ідіоти, Грузія, geopolitics, Россия, армия, экономика, Україна, war

Previous post Next post
Up