Ганьба для нації. Але не здивуюсь, якщо українці гордяться корупцією

Oct 26, 2010 19:44

Украина заняла 134 место по уровню коррупции среди 178 стран мира в рейтинге за 2010 год, который составила группа Transparency International. Сообщается, что наша страна набрала 2,4 балла из 10 возможных.


По мнению Transparency International, любой результат ниже 3 баллов является "позором для нации", которая вынуждена жить в тотально коррумпированном государстве.

Напевно громадянам приємно бути разом із Бангладешем, Гондурасом, Нігерією, Філіппінами, С'єрра-Ліоне і Того. Українцям не соромно, вони далі дають хабарі. А потім нарікають. Це треба просто на особистому для себе визначити: я не даватиму хабарів і все. Але ж всі шукають легких шляхів. Хоча не розуміють, що саме корупція знищує потенціал та ефективність будь-якої країни

Мені приходилось раз в житті давати хабар. працював експедитором і треба було на вихідних забрати печінку оселедця з порту та відвести на завод. На вихідних пункт перепусток не працював. Прийшлося домовлятися з охороною...

А в цей час наші сусіди обігнали папуаську Україну:
Грузия - 68-я по счету, Казахстан и Молдова делят между собой 105-е место, Армения - на 123-м (вместе с Эритреей, Мадагаскаром и Нигером), Белоруссия - 127 (вместе с Эквадором, Ливаном, Никарагуа, Сирией, Тимором и Угандой).

Україна, meritocracy, рейтинг, українці

Previous post Next post
Up