Знову збираю гроші на статтю. Допоможіть

Jan 11, 2013 16:31

Друзі, перший досвід краудфандингу вийшов в мене вдалий. На статтю про "Сім гріхів християнства" знайшлась людина, яка оплатила її написання.

Сьогодні на Тексти я поставив новину про черговий епік фейл України з Індексом економічної свободи + інфографіка





В коментарях людина зазначила, що було б непогано зробити порівняння за більш тривалий період, ніж 5 років. На що я запропонував йому профінансувати великий матеріал.

Отже в мене виникла ідея зробити, щось на кшталт цього матеріалу - проаналізувати падіння і деградацію України в міжнародних рейтингах та індексах по всім показникам. Я щось подібне зробив торік Світові рейтинги свідчать: Україна - відстала держава "третього світу".

Але хочу ускладнити рейтинг - додати нові ранкінги + взяти для порівняння декілька країн СНД, з якими ми мали майже одинакові стартові можливості. Наприклад, Грузія, Молдова, Білорусь, Вірменія, Азербайджан і Казахстан. РФ брати не варто бо великий чинник сировини. Прибалтів теж - це Європа. Навіщо дупу з пальцем порівнювати. До всього буде інфографіка. А в кінці висновок-поради.

матеріал оцінюю в скромні 400 грн. Хто захоче взяти участь у фінансуванні журналістики - пишіть в каментарях. Я дам вихідні дані куди і як перерахувати гроші.

журналістика

Previous post Next post
Up