(no subject)

Nov 30, 2012 14:12

Це - найскладніший текст в моєму житті. Не тому, що прийшлося знаходити інфу (банальний копіпейст, щоправда вкінці інфографіка - таймлайн). Мені важко було читати про хвороби дітей, які сьогодні-завтра помруть, якщо їхні батьки не знайдуть 20/30/50/100/500 тис. баксів на порятунок. І, швидше за все, вони не знайдуть. А в цей час мудак на президентському троні витрачає на себе шалені гроші.

Люди, які борються з корупцією в нашій країні не вміють правильно подавати тему. Багатьом це слово незрозуміле. Варто ось такими популістськими матеріалами казати, що корупція - це загроза життю твоїй дитині. Тоді мабуть і вийдуть нарешті на вулицю!

1. Дорога до мисливської резиденції «Сухолуччя» за 122 млн грн


Цього літа Київська облрада віддала 30 тисяч гектарів Дніпровсько-Тетерівського заповідника, де знаходиться мисливська резиденція Віктора Януковича, відома як “Сухолуччя”, в оренду на 49 років товариству мисливців і рибалок “Кедр”. На ремонт автомобільних доріг від Києва до резиденції та шляхів у самому лісгоспі вже витратили 122 млн грн. Усі роботи фінансують з державного бюджету. Завершити дорожне “покращення” повинні до кінця наступного року.

$319 735 на лікування раку четвертої стадії


У п'ятирічної Соломійки нейробластома, рак четвертої стадії. Спочатку дитину лікували від чого завгодно. Лікарі вирішили, що у дівчинки запалення суглобів, отже, тривалий час Соломія приймала антибіотики. Тим не менш, дитина танула на очах, погіршувалися аналізи і постійно трималася субфебрільна температура. Після УЗД стало ясно, що у дитини пухлина.

Соломія перенесла в Україні кілька блоків хіміотерапії та операцію з видалення наднирника. В Ізраїлі дівчинка перенесла ще чотири курси хімії, два - високодозової хімії, пересадку кісткового мозку, променеву терапію. І здавалося, що все вже позаду, дівчинка здорова, хвороба відступила. Але лікарі в Ізраїлі сказали, що є великий ризик рецидиву - потрібне лікування антитілами і MIBG-терапія.

Через деякий час на контрольному обстеженні був виявлений новий незначний осередок хвороби. Після двох курсів протирецидивної хімії, обстеження показали, що хвороба прогресує. Соломії ставало все гірше і гірше. Грошей практично не було. Тільки адміністрація дитячого госпіталю в Цинциннаті, США погодилася почати лікування при оплаті депозиту в $40 тис. Попереду MIBG-терапія, після якої рак може піти назавжди. Вартість курсу лікування - $319 735.

Дорога до мисливського будиночка Януковича = порятунку життя 46 дітей з нейробластомою, раком четвертої стадії

Читати далі + дивіться динамічну інфографіку - таймлайн

 

діти, Янукович, манія величі, Україна, українці

Previous post Next post
Up