Україна - це Росія

May 18, 2012 17:57

Вчорашній день у Верховній Раді переконав у тому, що Кучма сильно помилявся. Депутати більшості прийняли два законопроекти, які є повною калькою російських.

Перший такий це "Закон "О правилах этического поведения": запрет политикам негативно высказываться об органах государственной власти, а также принимать пожертвования.

Другий -  «Про внесення змін до деяких законів України щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні» (№9289). Даним законом внесено зміни до Закону України „Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні”. Ними передбачено, що громадянин України, а також іноземець чи особа без громадянства, які постійно або тимчасово проживають в Україні, зобов`язані протягом десяти днів після прибуття до нового місця проживання зареєструвати місце проживання. Місце проживання новонародженої дитини має бути зареєстровано її батьками або іншими законними представниками протягом місяця з дня державної реєстрації народження. Реєстрація місця проживання особи здійснюється в день подання особою документів.

В РФ першій законопроект позбавив будь-якого сенсу існування опозиції, бо як можна будувати політичну діяльність без критики правлячої партії???

А другий - це легалізація кріпацтва. Тепер менти почнуть як і в Москві перевіряти реєстрацію і без причин затримувати людей, вимагати від них хабарі, затримувати опозиціонерів, які з'їжджатимуться до столиці, виникнуть конторки по фейковим реєстраціям. Отже, ще один інструмент по контролю за людьми. Ось тут хороший аналіз цього законопроекту

Пріплилі!!! Я, блін, втік з дикої Росії, а виявляється сюрреалізм якійсь - Росія опинилася тут. Хрєнь якась

Россия, Янукович, Україна, маніпулювання свідомістю, українці

Previous post Next post
Up