Leave a comment

oranzhopa May 7 2012, 13:58:26 UTC
Хіба погано, що людей примушують припинити чинити адмінпорушення і реєструватися за місцем проживання ?

До речі, це зменшує масштаб іще одного адмінпорушення: ухиляння від податку на доход від орендодавства житла.

А головне: зменшиться втрата помаранчевих голосів, що не голосують через відсутність у місці, де вони записані у списку виборців. Напередодні парламентських і виборів мера Києва хіба це погано?

Reply

jesfor May 7 2012, 14:04:44 UTC
капець!!! тільки в ідіотських країнах постсовка є таке явище як "адмінпорушення через невідповідність місця проживання". Це хіба якесь кріпацтво? На заході в окремих містах люди навіть можуть брати участь у голосуванні за мера і місцевої влади без реєстрації. Їм треба лише довести, що живуть більше 3-х років у цьому місці.

"це зменшує масштаб іще одного адмінпорушення: ухиляння від податку на доход від орендодавства житла." - ще один маразм. В Столиці і так надвисокі орендні ставки. всі податки ляжуть на плечі орендаторів + 10-15% збільшення плати за житло

"зменшиться втрата помаранчевих голосів, що не голосують через відсутність у місці, де вони записані у списку виборців. Напередодні парламентських і виборів мера Києва хіба це погано?" - по-перше6 вже такого поняття як "помаранчеві голоси" не існує. По-друге, ви дійсно вірите, що проблеми із дитсадками примусять сім'ю програміста, журналіста або банківського службовця переїхати додому, де для його фаху немає роботі???

Reply

oranzhopa May 7 2012, 14:08:06 UTC
Е-е, до чого тут переїхати додому ?
Зареєструватися, щоб бути внесеним до списків виборців Києва.

Reply

jesfor May 7 2012, 14:18:44 UTC
на вибори можна і додому з'їздити

Reply

oranzhopa May 7 2012, 14:20:30 UTC
В теорії багато чого можна)

Reply


Leave a comment

Up