Головне не скільки проголосують, а скільки прийдуть

Apr 25, 2012 17:12

Останнє соцопитування Центра Разумкова ще раз переконує у відсутності небезпеки для провладних сил від протестних настроїв людей.

Якщо би партії «Батьківщина» і «Фронт змін» брали участь у виборах єдиним списком під спільною назвою «Батьківщина», то за цей список проголосували би 19,6% опитаних або 26,8% тих, хто має намір взяти участь у виборах.

За Партію регіонів проголосували б, відповідно, 16,6 і 23,3%, за партію «„УДАР” Віталія Кличка» - 8,5 і 10,1%, за КПУ - 5,5 і 7,3%, за Партію Наталії Королевської «Україна - вперед!» - 4,0 і 5,4%, за ВО «Свобода» - 3,9 і 5,7%, за партію «Громадянська позиція» - 2,3 і 2,9%, за Народну партію - 1,1 і 1,6%. Інші партії набрали би менше 1% голосів кожна.

Як би "регіонів" не ненавиділи, але владу за таким сценарієм вдасться зберегти. КПУ - цілком провладна сила, так само як і Королевська. "Свобода" лише буде кричати про свою опозиційність, але саботуватиме всі ініціативи опозиції. Вони проявляють вперту здатність недомовлятися з колегами по політичній боротьбі.

З Кличком нічого незрозуміло: махровий опозиціонер.

Високий рейтинг Королевської - клініка для держави. Це ж треба бути таким ідіотом, щоб повестися на примітивні та сплагіачені гасла та назву партії.

Від об'єднання опозиція програла. Якщо взяти сумарний рейтинг (з загальної кількості опитаних) БЮТу та ФЗ, то бачимо як в перших 13,5%, а в других - 9,5%. Тобто єдиний рейтинг повинен був складати 23%. А так він 19,6% від усіх опитаних. Отже, втратили 15% підтримки через об'єднання.

Та взагалі незрозуміло навколо чого об'єдналися.



Тимошенко, власть, политика, Янукович, Україна

Previous post Next post
Up