Ще раз про расизм, Гайтану, "Свободу" і дерибан країни

Feb 27, 2012 17:20


Оскільки мені була цікава тема висвітлення "расистського скандалу" навколо "Свободи" та публічний антикризовий піар керівників партії, я подивився Шустера. Дивився, бо було цікаво: про що ще говоритимуть на передачі.

Минулого тижня, паралельно із Гайтаною була інша, більш важлива подія, що стосується життя кожного громадянина - ініціатива регіонала-нардепа Ярослава Сухого щодо введення податку на бездітність. Саме це питання повинно турбувати мільйони, а не невдалі фрази одного із керівників партії, що навіть немає фракції у парламенті, на адресу попсової співачки, яка  відрізняється від решти горе-виконавці лише кольором шкіри.

Але увага Шустера і місцевих недо-експертів була прикована до ксенофобії, расизму і прочєй фігні, якої майже немає в Україні.   На жаль, "Свобода" стала генератором чергового відволікання уваги суспільства від доленосних проблем. Краще було б якомога швидше зам'яти цю тему. А так, регіоналка Бондаренко, чия партія щодня краде мільйони, мільярди гривень простих людей, виступала борцем сил світла та повчала Андрія Іллєнка толерантності.  Абсурд!

Нічого, перед самими виборами випливують різні теми, щоб відволікти нас від насущних труднощів:
- вступ до НАТО чи дружба з Росією;
- українська / російська мова;
- історія: СРСР, УПА, ОУН, Бандера і т.д.;
- расизм, ксенофобія, фашизм;
- релігійні війни: полювання на сектантів;
- ЛГБТ;
- мораль у суспільстві тощо....
список можна продовжувати.

ОУН-УПА, пропаганда, Янукович, nato, маніпулювання свідомістю, українці, власть, ксенофобія, ВО "Свобода", Україна, бандеровщина

Previous post Next post
Up