Януковичу стали потрібні мормони для залучення інвестицій

Feb 07, 2012 12:12

Мабуть ви знаєте, що український уряд виділив на рекламну сторінку в американській газеті The Washington Post $100 тис. На УП детально описаний зміст реклямки.

Мене вдверто здивувала згадка про моромнів. Рекламну публікацію завершувала окрема сторінка про те, наскільки вдивовижу толерантною до інших релігій є наша держава, та як вітчизняна влада сприяє цьому.

Для такої почесної місії з-поміж усіх можливих релігійних традицій було обрано іудаїзм і Церкву Ісуса Христа Святих останніх днів, тобто мормонів. Перший, швидше за все, було обрано задля зацікавлення представників чисельної єврейської громади в Сполучених Штатах. А згадка про Церкву Ісуса Христа Святих останніх днів, а також про те, що в столиці України кілька років тому було споруджено найбільший у Європі мормонський храм - має місце мабуть через те, що її прибічником є Мітт Ромні, один із найбільш вірогідних кандидатів на посаду президента США від республіканців.


Цікаво, як відреагують православні МП? До речі, показовий факт: ані католики, ані православні, ані протестанти не підішли до просування України за кордоном, як "сектанти" і єретики мормони. Ось що значить "сила не в кількості, а в якості". І це на тлі панування релігійної ксенофобії в Україні

christian in name only, пропаганда, Янукович, ржунимагу, Україна, маніпулювання свідомістю, usa

Previous post Next post
Up