Інтернет і безкоштовна освіта: п’ять унікальних інструментів

Jan 17, 2012 16:36


Людьска комунікація - унікальна річ. Розвиток комунікацій дозволяє людям домовлятися про щось спільне, а також генерувати унікальні корисні ідеї. Інтернет зробив справжню революцію в цій сфері, і один з її наслідків - доступ до знань, який раніше був закритим. Сьогодні ми хочемо розповісти про успішні інтернет-проекти, які дають можливість безкоштовно отримувати «головну валюту світу, що не піддається інфляції».

Тому зробив матеріал для порносайтєга щодо безкоштовних освітніх інтернет-проектів. Ось в що треба вкаладти гроші владі, а не тусуватися в Межигір'ї з гелікоптерами:

Відповідай на запитання та годуй голодних

Започаткований у 2007 році Продовольчою програмою ООН некомерційний проект Freerice вже сьогодні годує приблизно 5 млн людей в усьому світі. Ідея Freerice полягає у тому, що зареєстровані користувачі відповідають на запитання вікторини з низки тематик - від географії та хімії до англійської мови та історії. Кожна правильна відповідь дає 10 зерняток рису у вигляді пожертви для голодуючих людей світу з країни Африки, Азії та інших регіонів. Це стало можливо завдяки щедрості спонсорів, які рекламуються на цьому сайті.

Freerice має дві мети:

- забезпечити безкоштовну освіту кожному;

- допомогти голодуючим.

За останніми данними, через цей сайт було пожертвувано 93,926 млрд зерняток рису.

image Click to view



Читати весь матеріал

журналістика, наука

Previous post Next post
Up