Ненавиджу український МТС

Jan 04, 2012 13:41


Рік тому я зробив фатальну помилку - став користуватися 3G інтернетом від МТС. Вартість близбко 110 грн на місяць за 900 мб трафіку. Щодо якості зв'язку. Працює він лише в обласних центрах і декількох районних (Київськ. обл. переважно). Наприклад, у Херсоні не завжди був хороший зв'язок.

Моєю помилкою було те, що підписав контракт на 24 місяці, щоб отримати модем за 1 грн. Згодом я зрозумів, що набагато дешевше (і не надто складніше) шукати місцевого оператора для інтернету, ніж користуватися послугами МТС. Тому у серпні я останній раз вструмляв модем до свого ноуту. Але мені нарахували якусь заборгованість у 13о грн (а потім сказали, що загальна заборгованість складає 170 грн). Декілька місяців дзвонили, погрожували судом. Я вирішив сплатити 130 грн. Тепер мені дзвонять щодо решти. Я запитую: "а чого попередні рази ви мені казали про 130 грн, а тепер виникла сума у 170?" На що отримав відповідь: "це ми вам самі розбили суму, щоб легше було сплатити борг".

А де гарантія, що вони не згадають ще пару десятків гривень через деякий  час? Видно, що не в мене одного проблеми з МТС. Ось ще одне свідчення:

За ці роки бувало всякого: часом заходив "в мінус" на 400-500 гривень, часом витрачав по 800-900 на місяць. Але номер для мене важливий, тому завжди сплачую те що треба, можливість бути на зв’язку, щоб ті кому треба могли мене знайти за незмінними протягом років координатами коштує набагато більше. Користуюсь і бонусною програмою, але то швидше приємні дрібнички, ніж суттєві "плюси", хоча й за них вдячний...

Я не вимагаю до себе якогось особливого ставлення через те що користуюсь вашими послугами постійно, але все-ж таки пропоную диференціювати роботу зі своїми клієнтами, особливо з постійними! Мені вкрай неприємно коли телефонує найнята вами колекторська фірма і використовує свої методи, вимагаючи сплатити мізерну заборгованість в 120 гривень! Це не ті гроші, заради яких хтось відмовиться від номеру, яким користується більше 8 років! І це дуже неприємно впливає на сприйняття вашого бренду!

Ви зараз користуєтесь тим, що абоненти не мають можливості перейти до іншого оператора "забравши" з собою номер, але так буде не завжди і колись в нашій країні цей принцип запрацює. То ж цінуйте, будь ласка, тих, хто вірний вам роками!

МТС так мене дістав, що при першій ж можливості злиняти від них з номером, покажу їм велику дулю і ще шось...

П.С. А в когось були подібні трабли із МТС?

ідіоти, життя, Україна

Previous post Next post
Up