оце свято - да

Sep 03, 2012 12:23



якщо, значицця, потраплю ще в каталонію під час фестів correfoc, стопудово: а)поїду в якесь містечко біля барси, бо в барселоні забагато туристів і, відповідно, помъякшення режиму всепаління; б)вдягнуся, як попереджали: щоб весь одяг закритий, щоб шапка якась, щоб окуляри, щоб хустка на обличчі. і - впєрьод, у діаболічну вогненну масу, яка на тебе накочується з-за кута по вузенькій вуличці. а, і камеру, камеру візьму відповідну! а може й не візьму, грець із ним, що ви, самі фотки в інтернеті не погуглите?)
якщо у двох словах, то коррефок - це така каталонська забавка в кінці серпня-вересні. група людей, діаблос, вдягається в костюми, бере дофіга барабанів і різноманітної піротехніки і йде на вулиці міста. під піротехнікою ніхто не розуміє салютів у даному випадку, бо мета - не зробити "вау, красіво", а все і всіх нахєр спалити.
найбільший кайф я таки зловила частково - це іти у вогонь і тікати від вогню. але в мене був з собою фотоапарат, а ще були голі плечі, а все це - брєнность битія і всьо такоє, тому, вважаймо, тестовий рєжим відбула)

























































говоріння, салюти, барселона, каталонія, стріт, портрет, вогонь

Previous post Next post
Up