...этот стих уже написал А. Пушкин

Aug 24, 2012 01:34



отак всігда, карочє. не встигнеш собі обшити куртку афігенними нашивками, зробленими собов же із велосипедної камери, як виявиться, що в барселоні сумками із камер уже всі давно хворіють. холєра ясная




зблизька. а куртку мою ви ж ще й не бачили, бідненькі( забєгалася.



оце тємна крамниця. мало того, що гарна, так ще й продає, що треба. роблять сумки-рюкзаки-клатчі-гаманці-візитниці із уживаних мішків/плакатів/шин. красіво. місцевий виробник. під лого пишуть "trashion".





















це теж непогане місце, мають багато витребеньок. дизайнерські прекрасні штучки і те пе. і не дизайнерські теж. часто в їхніх рядах є просто старі цяцянки із років так 60-х. є на що повтикати, що послухати, чим погратися.



пам-пам-па-а-а-а-а-а-а-ам.



крім цього, була ще в трьох десь прикольних крамницях. одна з них, "фантастік!" - це просто капець. це супер-кітч! вони збирають кітчуху звідусюди. в результаті мають все - від емальованих тазиків у квіточку і нєваляшок десь із пострадянських просторів до індійських плакатів хау ту бі е гуд бой. я валяюся! сказала продавцеві, що зей хев соу мач кул кітчі стаф, на що той відповів: "тоталі".
одобряю.



а отут ми сьогодні дивилися хороше кіно. покази під відкритим небом - гут.





оце просто подобається



а оце смішне

всьо, фініта.

говоріння, графіті, магазин, барселона, каталонія, телефоном, інтер`єр, предмет, каталіна

Previous post Next post
Up