Зовсім не в святковій атмосфері, без блиску нових і сяючих агрегатів, а в тяжких трудових буднях, в обшарпаних корпусах та на обладнанні, що дивом дожило до наших днів, народжуються улюблені сорти "Гостинний двір" та "Парове".
![](http://pics.livejournal.com/jarkokozak/pic/003bq11b/s640x480)
вони варять для нас пиво "Поділ"
![](http://pics.livejournal.com/jarkokozak/pic/003br8xg/s640x480)
прохідна пивзаводу на вул. Фрунзе
![](http://pics.livejournal.com/jarkokozak/pic/003bsb3h/s640x480)
великі круглі очі екскурсантів
![](http://pics.livejournal.com/jarkokozak/pic/003byc49/s640x480)
нам принесли на пробу пивні дріжджі
![](http://pics.livejournal.com/jarkokozak/pic/003bwfwx/s640x480)
Йдемо на екскурсію по заводській території.
Детальний фотозвіт ви можете переглянути у пивомана
xo66it репортаж
"Пивзавод на Подоле" Я ж публікую фото з дегустації, на якому зображений сам автор репортажу:
![](http://pics.livejournal.com/jarkokozak/pic/003bxrw5/s640x480)