Індичка з шпинатом під лимонним соусом

Jun 17, 2011 18:53

0.5 кг. листя дуже свіжого і молодого шпинату
400 г. звареної індички порізаної на кусочки
2 рожеві грейпфрути, очищені і нарізані
2 апельсини , очищені і нарізані
1/4 склянки апельсинового соку
2 столові ложки оливкової олії
1 чайна ложка меду
1/2 ч.л. солі
1/4 ч.л. сухої гірчиці
1/2 ч.л. насіння маку
2 столові ложки нарізаного мигдалю, можна злегка підсмажити.




Приготування:
1). До листя шпинату (листя руками подерти) додати індичку
2) У якійсь банці , яка закривається щільно кришкою, змішати всі інші інградієнти за виключенням мигдалю. Дуже-дуже сильно все збоватити.
3) Посипати зверху мигдалем.

Смачного! Дуже смачно і легко)))

їжа, рецепти, смачно

Previous post Next post
Up