БРУСКЕТТА З КРЕВЕТКАМИ, ПОМІДОРАМИ І ЧАСНИКОМ

Jun 08, 2011 11:24

БРУСКЕТТА З КРЕВЕТКАМИ, ПОМІДОРАМИ І ЧАСНИКОМ



Інградієнти:
  1. 500 гм. очищених креветок (середніх)
  2. Пів склянки білого вина
  3. По 100 г. жовтих і червоних помідорів чері.
  4. 4 ст. ложки оливкової олії
  5. 6 ч.л. подрібленого часнику
  6. Італійська чіабата
  7. Порізаний свіжий базилік
  8. Сіль, перець по смаку. 
ПРИГОТУВАННЯ
  1. Замаринувати креветки: в поліетиленовий пакет до креветок долати 2 ч.л. часнику , білого вина. Витримати при кімнатніц температурі пів години, або кілька годин у холодильнику.
  2. На розігрітій до середньої температури сковороді підтушити в олії з рештою часнику порізані на четвертинки помідори. Додати на кінець базилік, - перемішати
  3. Креветки витягти з маринаду . Обсмажити на грилі середнього жару до 6-ти хв. (найкраще на сітці, або у кошику для грилю). Розрізати повздовж
  4. Хліб порізати товщиною до 1.5 см. Можна обмочити у помідорно-часниковій суміші (злегка) і обсмажити на грилі по 3 хв. з кожного боку.
  5. Викласти на хліб креветку і додати помідорно-часникову суміш.
  6. Вживати відразу.
Для мене це ще одна така страва для пікніка. Таке можна і вдома зробити, але тоді не буде того фантастичного грильного аромату).
Смачного!

їжа, приготування їжі, рецепти, смачно

Previous post Next post
Up