Абсолютно чудова ідея для пікніка, яка сподобається всім. Жодного разу раніше цього не пробувала , а тепер от думаю... як то так вийшло? Бо це зайвий раз сідчить про те, що все геніальне - просте і нема межі людської винахідливості.
![](http://pics.livejournal.com/ja_marjana_mama/pic/000xf27w)
Отже:
- Підсмажувати фрукти треба дуже легко, бо вони скоро карамелізуються, чи висихають на вогні. Треба постійно за ними спостерігати
- Найкраще використовувти тверді фрукти (тобто кавун, чи диня - не пасують)
- Подавати з дуже охолодженим йогуртом чи морозивом
Необхідно:
- Фруктове асорті (ківі, манго, полуниця, ківі), як на фото
- Маленькі шампурі (добре бамбукові, які перед уживанням замочити на 10 хв. у холодній воді, щоб не підгоріли при смаженні)
- Натуральний йогурт (охолоджений)
- Мід
- Натерта цедра лайму (лимону)
Приготування:
- Гриль нагріти до середньо-високої температури
- Фрукти добре вимити і витерти серветкою перед насилянням на шампур
- Обсмажувати на грилі по 3-4 хв. з кожного боку
- Подавати з дуже охолодженим соусом (суміш йогурту, цедри і меду) і відразу після зняття з грилю
Смачного і всім гарних вихідних!