Фрукти гриль).

Jun 04, 2011 16:17

 Абсолютно чудова ідея для пікніка, яка сподобається всім. Жодного разу раніше цього не пробувала , а  тепер от думаю... як то так вийшло? Бо це зайвий раз сідчить про те, що все геніальне - просте і нема межі людської винахідливості.



Отже:
  1.  Підсмажувати фрукти треба дуже легко, бо вони скоро карамелізуються, чи висихають на вогні. Треба постійно за ними спостерігати
  2. Найкраще використовувти тверді фрукти (тобто кавун, чи диня - не пасують)
  3. Подавати з дуже охолодженим йогуртом чи морозивом
Необхідно:
  1.  Фруктове асорті (ківі, манго, полуниця, ківі), як на фото
  2. Маленькі шампурі (добре бамбукові, які перед уживанням замочити на 10 хв. у холодній воді, щоб не підгоріли при смаженні)
  3. Натуральний йогурт (охолоджений)
  4. Мід
  5. Натерта цедра лайму (лимону)
Приготування:
  1. Гриль нагріти до середньо-високої температури
  2. Фрукти добре вимити і витерти серветкою перед насилянням на шампур
  3. Обсмажувати на грилі по 3-4 хв. з кожного боку
  4. Подавати з дуже охолодженим соусом (суміш йогурту, цедри і меду) і відразу після зняття з грилю
Смачного і всім гарних вихідних!

їжа, фрукти, приготування їжі, літо, прикольне

Previous post Next post
Up