Прикольні колекції)))

Apr 27, 2011 19:36



Що тільки люди не колекціонують?! Я тут раніше про хоббі і колекціонування писала. Взагалі на мою думку кожна людина має собі щось збирати-колекціонувати. І це можуть бути і просто речі і складніші . Взагалі по великому рахунку великого значення нема , що це має бути, просто "це" має  бути точно!))).
Далі реально прикольні колекції))).

1). Сім"я Шмидт з штіту Кентукі (США), володіє колекцією предметів, пов"язаних з Кока-Колою))).



2). Колекція раритетних доларів.



3). Фермер Хайнріх Кат демонструє кілька зі своїх 20 000 пивних гальб в Куксхавене. Сам він не п"є, але гальби колекціонує з 1997 року.


4). Дімітріс Пістіолас з Афін власник великої колекції відеокамер - всього в нього 937 моделей, від старих до сучаних.


5). Колекція ПОкемонів Лізи Кортні попала в книгу рекордів Гінеса. В колекції 12 113 іграшок.


6). Найменша колекція у світі. Угорець Йожеф Тарі (Jozsef Tari) мініатюрні книги збирає з 1972 року і тепер є щасливим власником бібліотеки з 4500 видань серед яких є і найменша книга у світі - 2,9 x 3,2 мм



У ранньому дитинстві я колекціонувала календарики ( а хто ж ні?;))). В трохи старшому віці - марки. Але це мені ніколи не подобалося, але всі колекціонували , то і я також. Взагалі в мене було багато цікавих, бо я дуже любилася листуватися зі всіма кого знала))). Тобто з новими друзями з різних таборів, відпочинків. Нету тоді ж не було))).
А далі було напевно багато всього).
До своїх особистих і власних колекцій я можу зарахувати квитки з різноманітних вистав, музеїв, метро, транспорту з інших міст і інших країн. Спочатку де займало місце в квартирі моїх батьків, а тепер вже багато років займає місце в моїх квартирі (сімейній))). Багато років туди не заглядала, але періодично туди щось докладаю. Колись думаю дійдуть руки, щоб навести там порядок). 

колекціонування, дитячі колекції, Я, прикольне

Previous post Next post
Up