Про правила....

Aug 07, 2013 16:52

Давно тому, як я ще вчилася в школі, то в нас були уроки по безпеці руху Ще нас возили на Майорівку, де був такий от цілий майданчик, де нас показували, як вірно переходити вулицю і просто розповідали правила дорожнього руху. Ще був якийсь такий конкурс "юних інспекторів ДАІ". Друзі, це не ностальгія, ні. Просто в тих уроках було багато вірного і чудового.
Все це до того, що сьогодні вранці їду на роботу. На Левицького повільна тягучка ( не фатальна). Волочуся як всі. Не підгазовую, бо і так швидше не поїду, дистанція між мною і машиною попереду більша, ніж достатня. В один момент з лівого боку починає перебігати вулицю чоловік. Ні зебри, ні знаку відповідного в тому місці немає. Я не те що пригальмовую,  а просто ногу в педалі газу забираю. Пропускаю. Аж тут... бабах.... Перед моїм капотом його збиває жінка на велосипеді, яка вирішила переїхати вулицю також от перед моєю машиною! А ще такого не бачила. Чоловік не впав, просто добре сіпнувся, а жінка в цілому легко пригальмувала і поїхала далі.
Далі їхала і думала про те, чи взагалі уявляє велика кількість тих людей, які їздять на велосипедах, що дня них також є правила? І знову подумала, про те , що у нас пішохід завжди правий... І взагалі б що було, якби я без жодного порушення правил не пропустила того чоловіка? Велосипед точно з протаранив моє праве крило.... А може ще б чоловік вискочив мені на капот.
Люди, думайте, що робите! Завжди!!!
А решта... все нормально).
Гарного всім дня! 

виховання

Previous post Next post
Up