Свято вже знову...наближається).

Nov 06, 2011 18:31

Вихідні у туристичному стилі тривають. Кайфуємо не лише ми, але і діти. Софія зі мною ходить практично на всі концерти, але вчорашній їй сподобався особливо. Отже вчора у філармонії військовий духовий оркест виконував відомі пісні, які колись виконували Луі Армcтронг та Френк Синатра. Якщо взагалі від початку, бо духовий оркестр... а у військових формах... - це взагалі "моє все"))). Одним словом: люблю я таке))).  Співакам, які виконували ролі Армстронга та Синатри окремий ріспект, то це було вдало і чудово. Особливо Армстронг, якому вдалося максимально відтворити от ту хрипоту голосу. Супер! Окрім того він грав на трубі, пританцьовував.
"Синатра" так само був класним. Може просто по образу був іншим від оригіналу , просто виконував пісні чудово. Окрім того нині ми зустріли "Френка " серед міста))). Руки аж боліли від оплесків. Настрій був таким от  просто класним. Хотілося б, щоб таких концертів було більше. 
А на нині ми знову пішли гуляти. Цього разу ще друзів з дітьми закликали. Кава з чудовими смаколиками у Світі Кави, далі знову ж таки прогулянка містом... Скільки туристичних груп ми зустріли по дорозі навіть і порахувати важко. Це тішить. У Львові досить краси, щоб поділитися нею зі всіма.

На біс вчора "Синатра" співав "LET IT SNOW,LET IT SNOW,LET IT SNOW"
Хоча погода ще зовсім осіння ... але таки зима, Різдво вже не так і далеко, тому скоро знову зазвучить різдвяне радіо, на слуху буде  кокаколівське "Свято наближається" ))). 
А ще ми вже почали шукати гарний сценарій вертепу. Софія цього року вирішила виступити автором сценарію). Скоро почнуться такі от традиційно щорічні приємні клопоти. Проте вони такі приємні і позитивні).

діти, Я, музика, Львів, дитинство

Previous post Next post
Up