ingredients - інґредієнти
2 cups plain flour - 2 склянки борошна
1 cup salt - 1 склянка солі міленької
1 tablespoon cooking oil -1 столова ложка олії( можна додати пару крапель ефірної олії, наприклад лавандового для запаху)
1 cup boiling water - 1 склянка кипячої води
харчовий барвник
можна додати на кінчику ножа лимонної кислоти( не знаю для чого я так думаю для довшого зберігання)
Сухі інгридієнти мішаемо, заливаємо кипячою водою, мішаємо товкачкою, додаємо олію і місимо.
Ділимо на 4 частини додаємо барвник у кожний( можна мішати у резинових рукавицях, аби не пофарбувати руки)
-
тут відео але в ньому варять тісто( можна не варити коли кипячою водою заливати)
Коли тісто замісене то не повинна фарба до рук чіплятися.
Зберігати у пакетах або контейнерах як на фото , можна замісити у хлібопічці