Mar 16, 2009 11:44
ЯЙЦЕ, ЗАПЕЧЕНЕ В БУЛЦІ
Беремо невеличку круглу булку, подібну до тих, що за совєтів були по 3 копійки. Зрізаємо їй верхівку - це буде "кришечка". Видовбуєм м'якуш, щоб туди вмістилось вбите сире яйце. Підготовану таким чином булку зверху або злегка намочити молоком, або помастити олією (в першому випадку готовий продукт буде м'якшим, в другому - хрусткішим). Вбити яєчко в булку, підклавши на дно маленький шматочок вершкового масла. Зверху сире яйце посолити і за смаком посипати тертим сиром, закрити "кришкою". А потім в духовку на малий вогонь на 40 хвилин. Виходить така дитяча радість, що найкапризніший вередун бігає за мамою і просить "Дай ще!" :)
рецепт