Вибране з методички.

Mar 11, 2015 14:17

- Кривава диктатура Януковича хотіла все продати Путіну.
Лише Майдан зміг зупинити ці плани.

- Криваву бійню на Майдані влаштував Путін щоб відібрати Крим користуючись безладом і тимчасовою анархією.

- У нас поки що все погано тому що іде війна.

- Ніякої війни немає, на Сході воюють виключно громадяни РФ, і місцеві, які залякані і зігнані примусово.

- Ще воюють наркомани і алкоголіки - за чергову пляшку чи дозу.

- Якщо не воювати - Путін завтра буде у Києві, а післязавтра - у Львові.

- Крим забрали бо українська армія була ще не готова, бо її 25 років розвалювали путінські агенти.

- В ідеалі Донбас треба було рівняти з землею - дешевше було б відбудувати ніж стільки часу воювати.

- Донбас немає можливості відвоювати бо немає американської летальної зброї. Якби дали - уже через тиждень і Донбас і Крим були б нашими.

- Путін хоче завоювати і зробити голодомор тому що він психічно хворий нащадок Орди, яка століття точить зуби на свободолюбиву і європейську Україну.

- Україна - останній форпост перед ордою - якщо українці не будуть воювати - то Путін захопить Європу. Тому нам повинні давати гроші, зброю і ще гроші. Більше грошей. Чим більше тим краще. Бо воювати дуже дорого - мільярд в день.

- Порошенко не може продати "Рошен" і активи бо зараз немає попиту. Скінчиться війна - і він одразу продасть. І взагалі - не наше то діло свинячими рилами пихатися не в свою справу.

- Розруха і смерті на Донбасі - це заслужена кара за бажання "русского міра" - ось отримайте, прийшов "русскій мір", ви дохнете з голоду і холоду. Якщо повернутися до Єдиної України - то знову настане добробут і процвітання.

- Звільнених мешканців Славянська і інших населених пунктів ніхто не примушує цілувати Бандеру, 99 % мешканців - патріоти України і прибічники Єдності. Щодня дякують визволителям що не віддали їх на розтерзання Путіну і путіністам.

- На Дніпропетровщині немає війни лише завдяки самовідданим діям Коломойського і друзів, які за власний кошт здійснили відпір агресорам.

- Кернес і досі сидить у Харкові тому що... блядь... от тут немає пункту. Ніхто не знає чому бандит, зрадник і ворог народу Кернес сидить у Харкові. На цю тему прийнято багатозначно мовчати.

- Ціни ростуть тому що росте долар, а долар росте тому що злодійські папередники його штучно і по-бандитські криваво тримали. І його ріст - це абсолютно логічно і природньо.

- Ціни на комуналку і продукти ростуть тому що це єдиний шлях попасти в Європу. Треба затягнути пояси і чекати. Через рік-два буде покращення, через п"ять - ще більше покращення, через 10 - повний добробут і процвітання, безвізовий простір з ЄС і єврозарплати.

- Всі мітинги і протести влаштовують путінські агенти які працюють не Кремль.

- Всі негаразди і проблеми перекриваються природнім відчуттям свободи і волі, яке стало можливим тільки з вигнанням кривавого Диктатора Януковича.

- Реформи запрацюють уже скоро, це серйозні справи і швидко тільки кролики розмножуються.

- Через рік, максимум півтора РФ розвалиться, Путіна скинуть, і загроза буде подолана сама собою. Головне діждатися, не мітингувати і тримати пояси затягнутими. Треба ще трошки потерпіти.

- Іноземці в Кабміні це абсолютно нормально, бо наші всі крадії і злодії, знають схеми, а іноземці - схем не знають тому красти не будуть, і вони - талановиті менеджери.

- Треба слухатися Саакашвілі - він добився добробуту у Грузії, і нам допоможе. В Грузії взагалі подолали корупцію а правоохоронці там чесні і виховані. А вигнали грузини Саакашвілі бо не зрозуміли свого щастя. Ну і Путін канєшно винен.

- В усьому винен Путін.
Previous post Next post
Up