Думки за 8 годин до нового року

Dec 31, 2020 15:54

Нарешті! Нам залишилося ще трохи більше 8 годин бути у цьому важкому і дуже непростому році, році важких випробовувань та дуже гірких втрат. Єдине що нам лишається - прийняти це все і відпустити. Я не впевнена, що я справлюся з цим завданням, але буду сподіватися на краще.
Однак, зізнаюся відверто, що цей рік, як справжній садист, який використовує метод батога та коржика, дав дуже багато можливостей, які я не сподівалася від нього отримати. Якими б ідіотськими не були локдауни та всілякі обмеження, я буду їм вдячна за неймовірну можливість багато читати та багато дивитися класного кіно, яке я, із-за безпроглядної зайнятості, вимушено пропускала, а книжки, які роками лежали на полицях невідкритими, нарешті було прочитано. Але дуже гнітило те, що майже неможливо було подорожувати. Однак, я, все ж таки, побувала на Микилаївщині, яка виявилася не такою вже далекою від Києва, на дуже близькій, але все ще не так вже і вивченій Чернігівщині, а завершила цьогорічні мандри на Черкащині, у тих місцях, де не бувала з ранньопідліткових років.
Що я чекаю від нового року?
Відверто - не знаю, але хочу, щоб хвороба відступила, щоб ніхто не мав жодного шансу маніпулювати цією ситуацією... А далі, казав сліпий, побачимо!
Друзі, всім здоров'я та душевної рівноваги! Та й, будьмо!

new year, новий рік

Previous post Next post
Up